Διαφορετική ομάδα ατόμων από αυτούς στο Ζευγολάτιο απέκλεισαν τον δρόμο για να διαμαρτυρηθούν για τα γεγονότα στο Πέραμα
Μετά την αποχώρηση της ομάδας ατόμων, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του 20χρονου, που σκοτώθηκε στο αιματηρό περιστατικό του Περάματος, η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού, αποκαταστάθηκε.
Κατά την διάρκεια του αποκλεισμού, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους έκαψαν λάστιχα, ενώ στο σημείο ήταν παρόν συνεχώς, αστυνομικές δυνάμεις.
Παράλληλα, διαφορετική ομάδα ατόμων που διαμαρτύρεται για τον θάνατο του 20χρονου, έκλεισε τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Καλαμάτας, στον κόμβο των Αρφαρών, στην Μεσσηνία.
Η κίνηση των οχημάτων εκτρέπεται πλέον στην παλαιά εθνική οδό, ενώ στο σημείο του αποκλεισμού βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας.
Δείτε επίσης: Πέραμα: «Πυροβόλησα από φόβο» είπε ο υπαστυνόμος (vids)
- Δασικές πυρκαγιές στην Ισπανία και τη Γαλλία: Εντατικές προσπάθειες κατάσβεσης
- Σοκαριστική σύλληψη δύο ατόμων για εκρηκτικούς μηχανισμούς στη συγκέντρωση για τα Τέμπη
- Σοκ στο Ιράν: Οι ΗΠΑ πλήττουν το νησί Λαράκ και η Τεχεράνη διαψεύδει πυρηνικές δραστηριότητες
- Συνελήφθησαν δύο νεαροί με κάνναβη στα κεραμίδια δημοτικού σχολείου στον Εύοσμο
- Φιλ Φόντεν: Νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι έως το 2030
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()
