O γνωστός δικηγόρος που εκπροσωπεί νεαρή γυναίκα που κατήγγειλε τον παρουσιαστή, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να συλληφθεί ακόμα και σήμερα
Ο Απόστολος Λύτρας εκπροσωπεί οικογενειακή φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου που τον κατηγορεί, πως ανέβασε σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες με την ίδια.
Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ ο Απόστολος Λύτρας σημείωσε πως έχει υποβληθεί μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών χωρίς τη συγκατάθεσή της.
Μάλιστα όπως είπε δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να εκδοθεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.
Όπως είπε και εχθές στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου σε περίπτωση που βρεθούν και άλλα βίντεο, τότε κινδυνεύει ακόμη και με σύλληψη, αφού θα πρόκειται πλέον για διαρκές αδίκημα, και θα προβλέπεται η αυτόφωρη διαδικασία. Η έρευνα θα στραφεί και στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης και αν αποδειχθεί πως είχε κέρδος από τα βίντεο το αδίκημα μετατρέπεται σε κακούργημα.
Δείτε επίσης: Ένταση μεταξύ Σταμάτη Γαρδέλη και Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Θέλω να με σεβαστείς όπως σε σέβομαι»
- Η ΕΚΤ στο επίκεντρο του φθινοπωρινού επιτοκιακού σχεδιασμού
- Ιδιαίτερη ημερίδα για την τεχνητή νοημοσύνη με κεντρικούς ομιλητές τους Χένα Βίρκουνεν, Εκατερίνα Ζαχάριεβα και Κρίστιαν Έχλερ
- Απόστολος Τζιτζικώστας: Στήριξη της συμφωνίας στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό για ίσους όρους ανταγωνισμού
- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη ΥΠΕΞ της ΕΕ για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- SBI Shinsei Bank: Σχεδιάζει επανεισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Τόκιο έως το τέλος του έτους