Δεν λέει να ηρεμήσει η κατάσταση στην περιοχή
Ασταμάτητες είναι οι σεισμικές δονήσεις στο Αρκαλοχώρι Κρήτης το τελευταίο διάστημα, αφού μέσα σε μόλις δύο λεπτά, σημειώθηκαν δύο σεισμοί στην περιοχή.
Ο πρώτος έγινε στις 17:10, είχε μέγεθος 3,3 Ρίχτερ και το εστιακό του βάθος ήταν 5 χιλιόμετρα. Το επίκεντρο της δόνησης ήταν 8 χιλιόμετρα ανατολικά του Αρκαλοχωρίου.
Ο δεύτερος σεισμός έγινε στις 17:12 και ήταν λίγο μεγαλύτερος από τον πρώτο αφού σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το μέγεθός του έφτασε τα 4 Ρίχτερ. Το εστιακό του βάθος ήταν 5 χιλιόμετρα και σημειώθηκε 10 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Αρκαλοχωρίου.


Δείτε επίσης: Ανδρουλάκης: «Προτεραιότητά μου δεν είναι να συγκυβερνήσω με τη Νέα Δημοκρατία ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ» (vids)
- Επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών στη Βεγγάζη και την Τρίπολη
- Χάθηκε ο δορυφόρος του Μπέζος που ανίχνευε διαρροές μεθανίου
- Άνγκελα Μέρκελ: Πρωινό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- ΗΠΑ: Κατηγορούμενος και φανατικός υποστηρικτής του Τραμπ καταδικάστηκε σε ισόβια για την εισβολή στο Καπιτώλιο
- Αναστάτωση στη ΝΔ: Σχέδια για την επόμενη μέρα χωρίς Μητσοτάκη – Η στάση Καραμανλή, Σαμαρά και κορυφαίων στελεχών
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr