Αρσάκειο: «Πάμε σε πόλεμο» είπε η μητέρα του 15χρονου που δέχτηκε bullying

Ξέσπασε σε δηλώσεις της η μητέρα του 15χρονου μαθητή που έπεσε θύμα bullying από έξι συμμαθητές του στο Αρσάκειο.

«Τώρα πάμε σε πόλεμο, δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή Live News και πρόσθεσε: «Εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε στα μετόπισθεν, γιατί προσπαθούμε να προστατεύσουμε την οικογένειά μας».

propoli

Υπενθυμίζεται ότι ο ισυμμαθητές του, του έδεσαν στο λαιμό πετονιά την περασμένη Παρασκευή και η μητέρα του είπε ότι δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό bullying, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στο ιδιωτικό σχολείο.

«Ο γιος μου έχει πάρα πολύ μεγάλη υποστήριξη. Οι μαθητές του δίνουν μηνύματα πάρα πολύ ενθαρρυντικά, υπάρχουν βέβαια και αντιδράσεις τύπου “σιγά, και τι έπαθες;”. Αυτά, όμως, είναι μεμονωμένα περιστατικά. Αυτή τη στιγμή προσπαθεί και το παιδί να τοποθετηθεί σε όλο αυτό που του έχει συμβεί. Έγινε ξαφνικά σαν έκρηξη μπροστά του.

Αν τον ρωτούσατε την Παρασκευή θα έλεγε “δεν θέλω να πάμε στην Αστυνομία”, ήταν καθαρά δική μου απόφαση. Ο ίδιος έλεγε “όχι μαμά, σε παρακαλώ”. Του είπα δεν υπάρχει περίπτωση, τώρα είναι πόλεμος. Θα πάμε. Μέχρι τώρα δίναμε μικρές μάχες, τώρα πάμε σε πόλεμο. Δεν παίζω με τη ζωή σου.

Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει το σχολείο με τις δικές του ενέργειες. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη. Θα με ενδιέφερε αν έβλεπα ότι είναι ένα οργανωμένο σχολείο, που ενδιαφέρεται για την προστασία των μαθητών του και που του ξέφυγε ένα περιστατικό. Κάθε μέρα το παιδί είναι και καλύτερα. Τον υποστηρίζει και ψυχολόγος. Όταν πήγαμε στο σχολείο μας είπαν ότι λυπούνται. Τι να το κάνω ότι λυπούνται; Δεν με ενδιαφέρει η συγγνώμη», ήταν τα λόγια της.

Δείτε επίσης: Αρσάκειο Ψυχικού: Σε εξέλιξη ΕΔΕ για την υπόθεση bullying – Τη Μ. Τρίτη συνεδριάζει ο σύλλογος διδασκόντων

Loading