Αστυνομικός stalker συνελήφθη γιατί παρακολουθούσε την αστυνομικό πρώην σύζυγό του

Αστυνομικός stalker που παρακολουθούσε επίμονα την πρώην σύζυγο του, μετατρέποντας τη ζωή της σε κόλαση, συνελήφθη απο συναδέλφους του!

Μάλιστα, στον 46χρονο, τον οποίο κατήγγειλε η 37χρονη, η οποία ειναι επίσης αστυνομικός, αφαιρέθηκε και το υπηρεσιακό του όπλο, ενώ στο κινητό της αστυνομικού εγκαταστάθηκε και το panic button, προκειμένου ανα πάσα ώρα και στιγμή στην περίπτωση που ο stalker πρώην συζυγος της επιχειρήσει να ξαναπλησιάσει, να ειδοποιήσει τις αρχές.  

propoli

Το ανατριχιαστικό συμβάν, σημειώθηκε στις 13:30, της Τρίτης 16 Απριλίου στην περιοχή της Νεάπολης. Όπως καταγγέλλει η 37χρονη στη μήνυση που κατέθεσε, ο 46χρονος αρχιφύλακας που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και βρισκόταν εκτός υπηρεσίας άρχισε να την παρενοχλεί οπως χαρακτηριστικά αναφέρει παρακολουθώντας την επίμονα μπροστά στα ανήλικα τέκνα της ηλικίας 9 και 11 ετών.

Πληροφορίες του newsit.gr λένε πως οι δυο ένστολοι, παντρεύτηκαν, χώρισαν και έχουν αποκτήσει απο δυο παιδιά ο καθένας από άλλο γάμο. Όμως τον χωρισμό και την αποφαση της πρώην συζυγου του να προχωρήσει τη ζωή της, δεν κατάφερε να τα ξεπεράσει και άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα. 

Η μήνυση

Μετα την επίμονη παρακολούθηση και την αλλοκοτη συμπεριφορά του ένστολου stalker η 37χρονη φοβουμενη τα χειρότερα αποφασισε να καταθέσει μηνυση στην οποια ξεδιπλωνε το χρονικο του τρομου.

Σύμφωνα με το σήμα της ΕΛ.ΑΣ «στις 17-4-2024 και ώρα 10:00, μετέβη στο Α.Τ. Λευκού Πύργου η υπαρχιφύλακας και υπέβαλλε έγκληση σε βάρος του πρώην συζύγου της, ο οποιος υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, για επίμονη παρακολούθηση. Η ανωτέρω πράξη έλαβε χώρα μπροστά στα ανήλικα τέκνα της στις 13:30 της 16-4-2024».

Του πηραν το υπηρεσιακο όπλο 

Στις επόμενες γραμμές αναφέρονται οι ενέργειες που έγιναν βάση πρωτοκόλλου από τους αστυνομικούς. Όπως επισημαίνεται, στο κινητό της γυναίκας τοποθετήθηκε το panic button ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με το δράστη, αμέσως μετά την σύλληψη του αφαιρέθηκε και το υπηρεσιακο του όπλο: «Δόθηκε έντυπο υλικό για τις υφιστάμενες δομές ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και αρωγής. Εγκαταστάθηκε στο κινητό της ανωτέρω παθούσας το «PANIC BUTTON».

Δεν επιθυμούσε τη φύλαξή της σε δομή ή σε ασφαλή χώρο. Δεν επιθυμούσε την μεταφορά στην οικία της με υπηρεσιακό όχημα. Ενημερώθηκε Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης ενω ο δραστης συνελήφθη και κρατείται. Ατομικός οπλισμός, τον οποίο κατέχει νόμιμα, αφαιρέθηκε προσωρινά».

Πηγή: newsit.gr

Loading