Το Χαμόγελο του Παιδιού προχωρά στη δημοσιοποίηση των στοιχείων ενός 29χρονου που αγνοείται από την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου
Κοντινά του πρόσωπα θεωρούν πως ίσως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο
Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:
«Στις 17/11/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αθήνας, ο Νοντάρι (ον) Κουπραασβίλι (επ), 29 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Νοντάρι (ον) Κουπραασβίλι (επ) στις 25/11/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν επιθυμίας των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Ο Νοντάρι (ον) Κουπραασβίλι (επ) έχει ύψος 1.80 μ., έχει 55 κιλά βάρος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε μπουφάν, μπλε τζιν παντελόνι, μπλε ζακέτα και καφέ αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».
Δείτε επίσης: Μ. Ζαμπίδης: Άτυχοι ληστές έπεσαν πάνω του όταν πήγαν να τον διαρρήξουν (vid)
- Φωτιά στον λόφο της Φιλοθέης: Από κάπνισμα μελισσών ξεκίνησε η πυρκαγιά
- Διαμαρτυρίες εργαζομένων στο ΕΣΥ κατά την περιοδεία Γεωργιάδη στη Βόρεια Ελλάδα
- Σημαντική συνάντηση Μητσοτάκη – Ράντεφ για ενέργεια και άμυνα στη Σόφια
- Αυστηρές ποινές για ανασφάλιστα οχήματα με νέο αυτόματο σύστημα ελέγχου
- Επανάσταση στην Α’ Οφθαλμολογική Κλινική του ΑΧΕΠΑ με ψηφιοποίηση και τεχνητή νοημοσύνη
![]()

