Συνελήφθησαν δύο άντρες 21 και 25 ετών
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται πλέον δύο ημεδαποί 21 και 25 ετών λόγω του ότι πραγματοποιούσαν κλοπές κατ’ εξακολούθηση.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δύο άνδρες έκλεβαν τόσο οχήματα όσο και εξαρτήματα από αμάξια, και πλέον έχουν εξιχνιαστεί δύο κλοπές.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 21χρονος ημεδαπός και 25χρονος αλλοδαπός, για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.
Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών, αναφορικά με δύο άτομα που από τις αρχές του καλοκαιριού προβαίνουν σε κλοπές αυτοκινήτων, αφαιρώντας τόσο οχήματα, όσο και εξαρτήματα αυτών, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.
Από τη μέχρι στιγμής προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκαν -2- περιπτώσεις κλοπών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων κλοπών συνεχίζεται.
Δείτε επίσης: ΠΑΜΑΚ: Οι φοιτητές δεν χωρούσαν στην αίθουσα – Τους έστειλαν σπίτι τους – Τι απαντά ο Πρύτανης
- Φωτιά στην περιοχή Μέλισσα Λεχαινών: Ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων για τον έλεγχο της πυρκαγιάς
- Φάμελλος: Συναισθηματικός αποχαιρετισμός στον Άγγελο του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ
- Ιούλιος 2025: Ρεκόρ θερμοκρασίας στη Βόρεια και Στερεά Ελλάδα από το 2010, σύμφωνα με το meteo.gr
- Καιρός: Ο Ιούλιος του 2025 κατατάσσεται ως ο δεύτερος θερμότερος μήνας από το 2010 στη Βόρεια και Στερεά Ελλάδα
- Το Δικαστήριο της ΕΕ καταδικάζει την Ιταλία για την πολιτική μεταναστών στην Αλβανία
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr