ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Αθήνα: Συγκεντρώσεις εργατικών σωματείων του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα εργατικά σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, την στιγμή που μέσα στην Βουλή ψηφίζεται το νομοσχέδιο.

Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι που βρίσκονται στο σημείο φωνάζουν συνέχεια συνθήματα κατά της Κυβέρνησης και της πολιτικής που εφαρμόζει με τα κύρια συνθήματα τους να είναι «Ψηλά τις σημαίες. Ενώνουμε τις φωνές μας οι εργαζόμενοι, οι φοιτητές. Κάτω τα χέρια από το 8ωρο, δεν είναι για παζάρια και για διάλογο. Τέρμα πια στη σύγχρονη σκλαβιά, σταθερή δουλειά ζητάει η εργατιά».

propoli

Στο Σύνταγμα βρίσκονται χιλιάδες διαδηλωτές οι οποίοι φωνάζουν συνθήματα κατά του νομοσχεδίου ενώ από το βήμα δεκάδες ομιλητές καταδικάζουν το νομοσχέδιο υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να πεταχτεί «στα σκουπίδια το αντεργατικό τερατούργημα», ενώ τονίζουν ότι θα μείνει στα χαρτιά.

(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Επίσης υπογραμμίζουν την απόφαση των εργατικών σωματείων να δυναμώσουν τον οργανωμένο συλλογικό τους αγώνα, διεκδικώντας 7ώρο, πενθήμερο, 35ωρο.

Στον χώρο του συλλαλητηρίου βρίσκονται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Δείτε επίσης: Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με την ΥΠΕΞ του Βελγίου

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Loading