Οι καταγγελίες έγιναν από τους γονείς δύο κοριτσιών
Νέο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης έχει δει το φως της δημοσιότητας, με την κατηγορία να αφορά έναν προπονητή τένις. Όπως αναφέρεται στο protothema.gr ο προπονητής πλέον είναι στα χέρια της Αστυνομίας, αφού εντοπίστηκε σε μια περιοχή κοντά στα βόρεια προάστια από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων.
Η κατηγορία η οποία βαραίνει τον προπονητή είναι ότι κακοποιούσε δύο ανήλικες αθλήτριες ηλικίας 13 ετών. Οι κοπέλες ανέφεραν στις οικογένειές τους το τί ακριβώς συμβαίνει, ενώ είπαν πως ο προπονητής δεν έχει μείνει μόνο σε αυτές τις δύο αλλά παρενοχλούσε κι άλλες αθλήτριες.
Μετά από την αποκάλυψη των κοριτσιών, οι γονείς πήγαν αμέσως στη ΓΑΔΑ και το Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, έτσι ώστε να δρομολογήσουν τις διαδικασίες για να κατατεθεί μήνυση.
Δείτε επίσης: Στο Ιπποκράτειο ο Αλέξης Τσίπρας
- Αεροδρόμια που θα σας αφήσουν άφωνους: Μάθετε για τα πιο εντυπωσιακά στον κόσμο
- Απειλές από τον Ιράν: Στόχοι οι αμερικανικές βάσεις λόγω της κλιμάκωσης στον Λίβανο
- Σοκ στη Στοκχόλμη: Πρώτη ήττα του Ντουπλάντις μετά από τρία χρόνια
- Σοκ στη Γάζα: Εννέα θάνατοι από ισραηλινές επιθέσεις ενώ η Αίγυπτος προχωρά σε νέες συνομιλίες για εκεχειρία
- Ελλάδα: Χρυσό μετάλλιο στο World Taekwondo Para Grand Prix της Ρώμης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

