Η μητέρα της υποστήριξε ότι επρόκειτο για…αστείο
Ένα αν μη τι άλλο ασυνήθθιστο περιστατικό έλαβε χώρα σε δημοτικό σχολείο της Δυτικής Αττικής ανήμερα της εορτής του Αγίου Δημητρίου.
Μια 11χρονη μαθήτρια, πήγε στο σχολείο έχοντας στην κατοχή της μαχαίρι με τον δάσκαλο να ενημερώνεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ από έναν μαθητή. Ο δάσκαλος έλεγξε αν ο μαθητής έλεγε αλήθεια, και με το που διαπίστωσε ότι πράγματι η ανήλικη είχε μαχαίρι, ενημερώθηκαν άμεσα οι γονείς του κοριτσιού και ο παιδοψυχολόγος του σχολείου.
Η 11χρονη μάλιστα αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο πήρε μαζί της το κουζινομάχαιρο, λέγοντας πως ήθελε να σκοτώσει τη σημαιοφόρο και τους παραστάτες της παρέλασης! Η μητέρα της, θέλοντας να…καλύψει την κίνηση της κόρης της υποστήριξε πως επρόκειτο για αστείο μεταξύ του κοριτσιού και των συμμαθητριών της.
Δείτε επίσης: G20: Σεβασμό στο διεθνές δίκαιο σχετικά με τα αλιευτικά δικαιώματα ζητά ο Μακρόν από τον Τζόνσον
- Σάκοτα: «Είναι ωφέλιμο να δουλεύεις με ένα παιδί για ένα χρόνο και μετά να φεύγει για το κολέγιο;»
- Ισπανία: Ρεκόρ θερμοκρασίας το καλοκαίρι του 2025 σύμφωνα με την AEMET
- Έλενα Ράπτη: Η καμπάνια «ΈΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στο περίπτερο του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στην 89η ΔΕΘ
- Δ. Κούβελας στην POLITIC: Μετρό, προαστιακός, flyover… Από το όραμα στην πράξη
- Ατλέτικο Μαδρίτης: Χωρίς Άλβαρες στο Άνφιλντ για το Champions League
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr