Η κακοκαιρία θα κρατήσει κλειστά τα σχολεία στην Αττική – Δείτε την ανακοίνωση
Όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου, όπως αποφάσισε η Περιφέρεια Αττικής.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΕιδικότερα, δεν θα λειτουργήσουν βρεφονηπιακοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια σε όλη την Αττική, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη με τους δημάρχους, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 23 Ιανουαρίου.
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Σε περιπτώσεις που η Τοπική Αυτοδιοίκηση, κατά λόγο αρμοδιότητας, αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων, προβλέπεται εφαρμογή τηλεκπαίδευσης κατά τις πρωινές ώρες και για την Πρωτοβάθμια και για τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Η τηλεκπαίδευση αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την απρόσκοπτη συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, όταν για έκτακτους αντικειμενικούς λόγους δεν μπορεί αυτή να διεξαχθεί δια ζώσης».
Σημειώνεται, πως όπου είναι κλειστά τα σχολεία, τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά μέσω τηλεδιάσκεψης.
Δείτε επίσης: Τη Δευτέρα η Σύνοδος Μικτής Οικονομικής Επιτροπής Ελλάδας – Τουρκίας στην Αθήνα
- Λίνα Μενδώνη: «Το Αλκαζάρ απελευθερώθηκε από τα “δεσμά” του»
- Μια πρώτη συνάντηση στη σκηνή για Cilia Katrali και Savina στο ΚΛΑΚΑΖ
- Ξανά ανοίγουν οι υιοθεσίες από το εξωτερικό στη Γουατεμάλα μετά από 18 χρόνια
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης με νέο σχόλιο για την τεχνητή νοημοσύνη
- Θεσσαλονίκη: Συμμορίες λεηλάτησαν και έκλεψαν καλώδια φωτοβολταϊκών συστημάτων από σχολεία στη Νεάπολη
![]()
