Πολύ δύσκολη η κατάσταση στη σχολή
Πάρα πολλά και σοβαρά είναι τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την κακοκαιρία «Μπάλλος» η οποία έχει «χτυπήσει» κυρίως την Αττική.
Οι εικόνες από τη Σχολή Καλών Τεχνών στην οδό Πειραιώς αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Από τα πολλά νερά τόσο εντός όσο και εκτός της σχολής έχουν σχηματιστεί λίμνες, ενώ έγινε και διακοπή ρεύματος. Φοιτητές και καθηγητές αδυνατούσαν να αποχωρήσουν λόγω των πολλών νερών.
Εκτός από τη συσσώρευση νερών όμως στον χώρο της σχολής, έχει κλείσει και η οδός Πειραιώς πράγμα που σημαίνει ότι ήταν ακόμη πιο δύσκολο για όσους βρίσκονταν στο σημείο να καταφέρουν να φύγουν.
Δείτε φωτογραφίες:



Δείτε επίσης: Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Το ΚΚΕ σταμάτησε την διακίνηση Ριζοσπάστη λόγω… κακοκαιρίας
- Συναγερμός στη Μόσχα: αναχαιτίστηκαν 630 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς την πόλη
- Νέα πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: Ρωσικά πλήγματα και επιδρομή drones στη ρωσική Λίπετσκ
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

