Αττική Οδός: Σημαντικές καθυστερήσεις στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο λόγω τροχαίου ατυχήματος, με υλικές ζημιές και ελαφρούς τραυματισμούς.
Μεγάλες καθυστερήσεις καταγράφονται στην Αττική Οδό, εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος που συνέβη περίπου στις 6 το πρωί, μετά τον κόμβο Παιανίας στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο. Συγκρούστηκε ένα αστικό λεωφορείο με ένα φορτηγό στο 42ο χλμ. της Αττικής Οδού. Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί. Οι επιβαίνοντες του λεωφορείου απομακρύνθηκαν με άλλο λεωφορείο.
Όπως ανακοίνωσε η Αττική Οδός, λόγω του ατυχήματος έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα οι καθυστερήσεις να φθάνουν έως και 20 λεπτά από τον κόμβο Κάντζας έως τον κόμβο Παιανίας και έως 25 λεπτά από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
– 15΄-20΄ από τον κόμβο Κάντζας έως τον κόμβο Παιανίας,
– 20΄-25΄ από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κηφισίας.
Πηγή περιεχομένου: in.gr