Ατύχημα στο Κολωνάκι: Λάθη παρκαδόρου τραυμάτισαν 12 άτομα

Ατύχημα στο Κολωνάκι: Λάθη παρκαδόρου τραυμάτισαν 12 άτομα

Απανωτά λάθη έκανε ο 35χρονος που πάρκαρε τη Μερσεντές στο Κολωνάκι, με αποτέλεσμα να κυλίσει στην οδό Λουκιανού και να πέσει σε εστιατόριο όπου τραυμάτισε 12 άτομα.

Ο 35χρονος, ο οποίος ήταν εξωτερικός συνεργάτης, αναλαμβάνοντας χρέη παρκαδόρου, δεν έβαλε το λεβιέ των ταχυτήτων στη θέση πάρκινγκ, ούτε πάτησε σωστά το ποδόφρενο, όπως απαιτείται σε τέτοιου είδους οχήματα.

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο είναι αυτόματο και για αυτό το όχημα δεν ασφαλίστηκε και κύλισε στην κατηφόρα.

Όσες προσπάθειες και αν κατέβαλε ο 35χρονος να το σταματήσει με τα χέρια δεν ήταν δυνατό να αποδώσουν, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ο παρκαδόρος που είχε συλληφθεί για το ατύχημα με 12 τραυματίες στο Κολωνάκι

Υπουργείο Υγείας για το δυστύχημα στο Κολωνάκι: Συνολικά έξι άτομα νοσηλεύονται στο ΚΑΤ

ΦΩΤΟ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Loading

Play