Αύριο λήγει η προθεσμία για τους υποψηφίους που συμμετείχαν στην προκήρυξη 11Κ/2021 του ΑΣΕΠ για να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και προσληπτέων
Η προθεσμία για να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που απαιτούνται από την προκήρυξη, προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και προσληπτέων λήγει αύριο, Τρίτη 22 Μαρτίου και ώρα 14:00 το μεσημέρι.
Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στη σχετική προκήρυξη και στο παράρτημα ΣΤ΄ αυτής.
Να σημειωθεί ότι όσοι υποψήφιοι δεν υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι αύριο, με τα οποία αποδεικνύουν τα προσόντα που έχουν επικαλεσθεί στην ηλεκτρονική τους αίτηση, θα αποκλειστούν αυτόματα από την περεταίρω διαδικασία του διαγωνισμού.
Σημειώνεται ότι, η διαδικασία ελέγχου των παραβόλων της ανωτέρω προκήρυξης βρίσκεται σε εξέλιξη. Η αίτηση και τα συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά θα ληφθούν υπόψη, υπό την προϋπόθεση ότι οι υποψήφιοι έχουν καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
Η προκήρυξη 11Κ/2021 του ΑΣΕΠ αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 50 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο (Προεδρία της Κυβέρνησης) και στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Δείτε επίσης: Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου τον Απρίλιο: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι να ψωνίζεις online!»
- Τραγικό δυστύχημα στην Πέλλα: 27χρονος μοτοσικλετιστής χάνει τη ζωή του
- Η προστασία των μαθητών από τους ψηφιακούς κινδύνους μέσω του Διαπεριφερειακού Θεματικού Δικτύου «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο»
- Δραματική αύξηση 65% στις περιπτώσεις σύφιλης στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της πανδημίας
- Συνελήφθη αλλοδαπός για απόπειρα αρπαγής 4χρονης στη Ζαχάρω Ηλείας
- Ίντερ και Μίλαν ενισχύουν τα μέτρα κατά των μη επιθυμητών οπαδών