Την δική της θέση για τα όσα έχουν γίνει με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου έστειλε η Μαρία Μπακοδήμου.
Μιλώντας στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» ανέφερε συγκεκριμένα ότι: «Κάτι γίνεται με τους άντρες. Πρέπει να πάτε ένας – ένας με διάταγμα να εξεταστείτε από ψυχολόγο. Δηλαδή σκοτώνουν γυναίκες, κακοποιούν διαφορετικά, ανεβάζει ο άλλος βίντεο για να δείξει ότι είναι ο γ@@@», ανέφερε αρχικά.
«Πρέπει να εκπαιδευτεί το αντρικό φύλο. Δεν υπάρχει σεβασμός και δεν υπάρχει ενσυναίσθηση. Δηλαδή, να νοιαστείς για τον άλλο. Αυτό που κάνεις, μπορεί τον άλλον να τον πληγώσει πάρα πολύ και να μην έχεις και όφελος. Γιατί δεν ήταν εκδικητικό το τελευταίο. Ήταν του κομπλεξικού» είπε στη συνέχεια η Μαρία Μπακοδήμου.
Δείτε επίσης: Αμετανόητος ο Κουρουμπλής – Καταθέτει μήνυση στον Άρειο Πάγο (vids)
- «Καθολικός αρχιεπίσκοπος Νέας Υόρκης: Ο Τραμπ ντυμένος πάπας δεν είναι σωστό»
- OT FORUM – ΔΕΗ: Η στρατηγική διαχείρισης ενέργειας για την ηγετική θέση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη
- Τάκης Σκανδαλάκης για Π. Μολυβιάτη: Μια εμβληματική προσωπικότητα αφιερωμένη στα εθνικά συμφέροντα
- Ατύχημα για τον Γεντβάι – Αποχώρησε με φορείο από τον αγώνα (φωτογραφίες)
- Το σκανδαλώδες αριστούργημα Ολυμπία του Εντουάρ Μανέ: Η ανατροπή του βλέμματος και η απεικόνιση της γυναικείας σεξουαλικότητας