Αντίθετος με την επιλογή ορισμένων ηθοποιών να πάνε στο Survivor ο Σπύρος Μπιμπίλας
Φανερά δυσαρεστημένος με τις αποφάσεις ορισμένων ηθοποιών να συμμετέχουν στο Survivor είναι ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και ο Θανάσης Βισκαδουράκης δήλωσαν συμμετοχή.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Εγώ δεν είδα τον Γιάννη Χατζηγεωργίου στο Survivor, όχι. Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Απορώ, γιατί το βλέπει ο κόσμος. Τόσο σεναριακά οργανωμένο και να το βλέπεις να σε κοροϊδεύουν. Τι να σας πω… Διαφωνώ. Εγώ θέλω να γυρίσει ο Γιαννάκης, να κάνουμε αυτά που κάναμε, να πάμε στα φιλανθρωπικά μας και να διαγράψω αυτήν την σελίδα, δε θα του κάνει καλό. Σε κανένα δεν κάνει καλό παρά μόνο σε κάποιον που έχει χαθεί πάρα πολύ καιρό και βγαίνει ξανά στην επικαιρότητα για κάποιο διάστημα, όπως ο Τριαντάφυλλος θα έλεγα. Στους ηθοποιούς δεν κάνει καλό».
«Λυπάμαι που πήγε. Δεν πειράζει, μπορεί να έχει ανάγκη τα χρήματα, αλλά λυπάμαι. Λυπάμαι που τα λέω αυτά, γιατί θα θεωρήσουν ότι τα έχω βάλει με τους φίλους μου τους ηθοποιούς. Μα λυπάμαι που είναι στα ριάλιτι, να πω ότι πετώ από την χαρά μου; Με στενοχωρεί».
Δείτε επίσης: Έξαλλος ο Χαϊκάλης: «Κατηγορούμαι για κάτι»; (vid)
- Ταξιτζής επιτέθηκε σε δύο Γάλλους στον Πειραιά – Τους πήρε 800 ευρώ και εξαφανίστηκε
- Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης απαντά για τη μεταφορά της Λένας Σαμαρά από το «Σισμανόγλειο» στον «Ευαγγελισμό»
- Νέα δεδομένα για τη μεταγραφή του Ουναΐ στον Παναθηναϊκό από τη Μαρσέιγ
- Χαμός στο λιμάνι του Πειραιά εξαιτίας του απαγορευτικού απόπλου λόγω των ισχυρών θυελλωδών ανέμων – Διαμαρτύρονται οι επιβάτες
- Συλλυπητήρια του Γιάννη Στουρνάρα για την απώλεια της Λένας Σαμαρά