Έχει αρχίσει η έρευνα από την Αστυνομία
Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα σε κλαμπ στο Μπουρνάζι μεταξύ δυο παρεών οι οποίες αποτελούνταν από άνδρες αλβανικής καταγωγής αλλά και από ομογενής από την πρώην Σ. Ένωση. Ο ένας εκ των ανδρών μάλιστα είχε και όπλο το οποίο χρησιμοποίησε και πυροβόλησε έναν Αλβανό άνδρα 30 ετών.
Αφού έγινε αυτό, η παρέα του, επιβίβασε τον τραυματία στο αυτοκίνητο έτσι ώστε να τον πάει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο νοσοκομείο. Την ώρα που βρίσκονταν καθ’ οδόν, συνάντησαν αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Λ. Αλεξάνδρας και τους ενημέρωσαν για το τι ακριβώς συνέβη.
Οι γιατροί, την ώρα της εξέτασης είδαν ότι όντως υπήρξε πυροβολισμός και ενημέρωσαν την Αστυνομία έτσι ώστε να αρχίσουν οι έρευνες για την υπόθεση.
Δείτε επίσης: Θάνος Πλεύρης: Ανεμβολίαστοι οι 300.000 που δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση
- Καταπολέμηση πτώσεων στην τρίτη ηλικία: Η σημασία της τεχνολογίας στη γηριατρική φροντίδα
- Εντυπωσιακή παρουσία του Γ. Βρούτση στο 4ο συνέδριο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για το ποδόσφαιρο
- Εντυπωσιακή αναβάθμιση του Παλαιού Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης σε πλήρη εξέλιξη
- Διδυμότειχο: Κλιμάκιο του ΟΟΣΑ για το Δημογραφικό Παρατηρητήριο
- Ειδική αγωγή: Σοφία Ζαχαράκη διαβεβαιώνει για συνεχιζόμενη στήριξη
![]()

