Ο ίδιος δεν εξήγησε τον λόγο που δεν σταμάτησε
Στην ομολογία ότι προκάλεσε ατύχημα προχώρησε ο 41χρονος Έλληνας οδηγός ο οποίος παρέσυρε πεζό και δεν σταμάτησε να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Μάλιστα, ο οδηγός δεν εξήγησε για ποιο λόγο δεν κατέβηκε από το όχημα για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Ο ίδιος, περίμενε να περάσουν τα χρονικά όρια και στη συνέχεια εμφανίστηκε στην Τροχαία Χαλκιδικής. Ο άτυχος 46χρονος, ήταν υπάλληλος καταστήματος και εκείνη την ώρα διέσχιζε τον δρόμο στην περιοχή Έξω Παναγίτσα. Ο 41χρονος οδηγός, είναι κάτοικος της Νέας Αρτάκης, και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη θύματος σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Το ατύχημα, έγινε το Σάββατο το βράδυ στις 10:00, την ώρα που ο άτυχος υπάλληλος θέλησε να πάει στην αποθήκη έτσι ώστε να πάρει κάποια πράγματα. Το θετικό είναι ότι μπορεί να έχει υποστεί βαριά τραύματα, αλλά είναι εκτός κινδύνου.
Δείτε επίσης: Ασπρόπυργος: Νέα καταδίωξη χθες – Βρέθηκαν όπλα στο αμάξι
- Σκοτώθηκαν 40 άνθρωποι στη Γάζα, πολλοί κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς τους για τροφή – Ο ΟΗΕ καταγγέλλει το σύστημα διανομής βοήθειας που υποστηρίζεται από το Ισραήλ
- Μουντιάλ συλλόγων 2025: Η FIFA σπάει τα ρεκόρ με εντυπωσιακή προσέλευση
- Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Αρχιεπίσκοπο Σινά
- Διαμαρτυρία στη Βαρκελώνη: Διαδηλωτές χρησιμοποιούν νεροπίστολα εναντίον τουριστών
- Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Η υποκρισία των κυβερνήσεων της ΕΕ οδηγεί σε ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα