Χαλκιδική: Σύλληψη άντρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Άφησε το τιμόνι του και πυροβόλησε γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο

Μετά από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, συνελήφθη ένας Έλληνας που κατηγορείτο για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς είχε πυροβολήσει μια γυναίκα που βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο στη Χαλκιδική στις 14 Σεπτεμβρίου 2023, τραυματίζοντάς την.

propoli

Ένα ένταλμα σύλληψης είχε εκδοθεί εις βάρος του από τον Ανακριτή Χαλκιδικής, και ο ίδιος συνελήφθη στις 24 Οκτωβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη, μετά από σύντονη αστυνομική επιχείρηση που περιλάμβανε και αστυνομικούς από την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Κατά τη διάρκεια των έρευνών που πραγματοποιήθηκαν σε τέσσερις οικίες που ο δράστης χρησιμοποιούσε σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Ξάνθης και της Χαλκιδικής, κατασχέθηκαν και βρέθηκαν τα εξής αντικείμενα: 10 πιστόλια, 7 γεμιστήρες και 5 κάννες πιστολιών, 276 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 12 βαλιτσάκια μεταφοράς όπλων, 1 σουγιάς και 1 σπρέι πιπεριού, καθώς και ανταλλακτικά, εξαρτήματα και εργαλεία που χρησιμοποιούσε για τη συναρμολόγηση και παραποίηση των όπλων.


Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Επίθεση με τραυματίες σε νυχτερινό κέντρο – Με τσεκούρι χτυπούσαν τον πορτιέρη – Οπαδικά τα κίνητρα;

Loading