Χανιά: Μετά το κεφάλι βρέθηκαν και δύο πόδια στον χώρο ανακύκλωσης απορριμμάτων

Νέο μακάβριο εύρημα των Αρχών στον χώρο ανακύκλωσης απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ στην περιοχή του Ακρωτηρίου στα Χανιά, καθώς μετά το κομμένο ανθρώπινο κεφάλι βρήκαν και δύο πόδια μέσα σε μια σακούλα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ στα Χανιά με το κομμένο ανθρώπινο κεφάλι που βρέθηκε στον χώρο ανακύκλωσης απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, βρέθηκαν και δύο πόδια μέσα σε μια μαύρη σακούλα, λίγο πριν τις 20:00 της Τρίτης (18.7.2023).

propoli

Είναι άγνωστη η ταυτότητα του θύματος ενώ οι Αρχές έχουν όλο τον χώρο και ερευνούν όσες σακούλες βρήκαν, προκειμένου να βρουν και τυχόν υπόλοιπα μέλη. Μαζί με τις αστυνομικές Αρχές, βρίσκονται και ένας εισαγγελέας αλλά και ένας ιατροδικαστής.

Πιθανολογείται ότι ο άνδρας είναι νεκρός εδώ και μια εβδομάδα έως και 10 ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στον χώρο ανακύκλωσης βρήκαν το κομμένο κεφάλι του σε μια από τις σακούλες και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως πρόκειται για ένα κεφάλι που ανήκει σε άνδρα ηλικίας από 30 έως 40 ετών ενώ πιθανότατα είναι ασιατικής καταγωγής.

Δείτε επίσης: Έδεσσα: Πέντε νεκροί σε τροχαίο – Νταλίκα συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ

Loading