Χανία: Ζευγάρι έκλεβε κινητά σε νοσοκομείο

Ένας άνδρας και μια γυναίκα έγιναν αντιληπτοί από τους εργαζόμενους σε κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Χανίων την στιγμή που έκλεβαν δύο κινητά τηλέφωνα από τους θαλάμους – Συνελήφθησαν από την αστυνομική διεύθυνηση και οδηγήθηκαν στο τμήμα.

Στο ίδρυμα κλήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν έλεγχο στο ζευγάρι των Ελλήνων, βρήκαν στην κατοχή τους τα κλεμμένα κινητά τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, αλλά και ακόμα ένα κινητό που είχε κλαπεί στις 2 Ιουνίου από το ίδιο νοσοκομείο και το χρησιμοποιούσε η γυναίκα, σύμφωνα με δημοσίευμα απο το protothema.gr.

propoli

Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για να εξιχνιάσει και άλλες κλοπές που ενδέχεται να είχαν διαπράξει οι δράστες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Άρπαξαν τσάντα με κοσμήματα, λίρες και χρήματα

Τέσσερις μήνες μετά την κλοπή μιας τσάντας που περιείχε κοσμήματα και χρυσές λίρες αξίας 6.200 ευρώ και 770 ευρώ από το όχημα ενός 69χρονου σε χωριό του δήμου Ηράκλειας Σερρών στις 20 Φεβρουαρίου, ταυτοποιήθηκε ένας από τους δράστες.

Πρόκειται για έναν 29χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο συνεργός του.

Δείτε επίσης: Κατερίνη: Τρεις συλλήψεις για διαρρήξεις οικιών – Εξιχνιάστηκαν 10 κλοπές διαμερισμάτων στη Β. Ελλάδα, με λεία άνω των 27.000 ευρώ (pics)

Loading