Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν και να ενταθούν εκ νέου τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr.
Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά οι οποίες γρήγορα θα επεκταθούν σε μεγάλο μέρος της κεντρικής και βόρειας χώρας μέχρι το βράδυ.
Στα δυτικά τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.
Αυτό το πλαίσιο καιρού θα διατηρηθεί μέχρι και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, ενώ η πτώση της θερμοκρασίας θα φέρει χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.
Δείτε επίσης: Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί που συμμετείχαν σε εγκληματική συμμορία – Διακινούσαν ναρκωτικά και αναβολικά
- Σοκαριστική μαρτυρία από το νοσοκομείο για την οικογένεια Σιδηρόπουλου
- Τι αποκαλύπτει η οικιακή βοηθός της οικογένειας Σιδηροπούλου για την τραγωδία στο Ελληνικό
- Εκτόξευση βαλλιστικών πυραύλων από την Ινδία, αναφέρει το Πακιστάν
- Ανατριχιαστική αποκάλυψη στο Ελληνικό: Γείτονες της οικογένειας Σιδηροπούλου μιλούν για τις συνθήκες θανάτου τους
- Τουρκία: Ο Χακάν Φιντάν αποκαλύπτει απόπειρα δολοφονίας μέσω δηλητηρίασης