Χωρίς φανάρια κεντρικοί δρόμοι στην Αθήνα – Επί ποδός η Τροχαία

Χωρίς φανάρια κεντρικοί δρόμοι στην Αθήνα – Επί ποδός η Τροχαία

Πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση άφησε εκτός λειτουργίας φωτεινούς σηματοδότες σε σειρά οδικών κόμβων, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας και σε περιοχές των βορείων προαστίων, προκαλώντας κατά τόπους δυσχέρειες στην κυκλοφορία των οχημάτων.

ΕΕ Αντιπροσωπεία στην ΕλλάδαΗ Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το video

Για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων και για την ασφαλή, όσο το δυνατόν πιο ομαλή μετακίνηση των πολιτών, οι Υπηρεσίες Τροχαίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής έχουν αναπτύξει άμεσα αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις σε κομβικά σημεία και βασικούς οδικούς άξονες.

Την ίδια ώρα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι απαραίτητες ενέργειες από τους αρμόδιους φορείς για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης και την επαναφορά της φωτεινής σηματοδότησης σε κανονική λειτουργία.

Οι οδηγοί καλούνται να δείχνουν αυξημένη προσοχή στις διασταυρώσεις, να μειώνουν ταχύτητα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play