Σύσκεψη για την επερχόμενη κακοκαιρία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη
Σημειώνεται ότι χθες πραγματοποιήθηκε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τους 13 περιφερειάρχες της χώρας υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη και τον υφυπουργό Ευάγγελο Τουρνά, παρουσία του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρη Οικονόμου, του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου και του γενικού διευθυντή Συντονισμού της ΓΓΠΠ, Φοίβου Θεοδώρου, ενόψει της σφοδρής κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει τη χώρα μας κατά τις επόμενες ημέρες.
Κατά την τηλεδιάσκεψη τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας και εγρήγορσης, ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα ενδεχόμενα προβλήματα εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Δείτε επίσης: Επίσκεψη του Χρ. Στυλιανίδη στις Βρυξέλλες – Συνάντηση με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Κομισιόν
- Κεφαλονιά: Ο ΠτΔ Κωνσταντίνος Τασούλας στον εορτασμό του Αγίου Γερασίμου
- Ανδρουλάκης: «Αντίπαλός μου είναι ο λαϊκισμός, η διαφθορά και η πολιτική που δεν πάει τη χώρα μπροστά»
- Άνω των 55 στην Ευρώπη: Γιατί 1 στους 3 Ευρωπαίους μένει δεμένος στο μεροκάματο και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Ηλεκτρική βλάβη «χτύπησε» το Google Cloud και έφερε διαταραχές σε υπηρεσίες
- Δυναμική εκκίνηση για τη Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών με τη συναυλία «Επίκληση Ειρήνης και Μνήμης» στις 25 Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

