Παρουσία της τοπικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας
Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την 109η επέτειο απελευθέρωσης της Κοζάνης από τον τουρκικό ζυγό, εκδήλωση στην οποία πέραν πλήθους κόσμου της περιοχής, παρέστη και η τοπική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.
Ο φετινός εορτασμός, διεξήχθη στην κεντρική πλατεία της πόλης , χωρίς τη μαθητική παρέλαση λόγω της απόφασης του Δήμου για την διασπορά του κορονοϊού και ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου να γίνεται αποκλειστικά με τρομπέτα και όχι από την Πανδώρα ή από τη μπάντα της Ταξιαρχίας, καθώς, ακόμα, ισχύουν τα μέτρα κατά της πανδημίας.
Δείτε επίσης: Τουρκικά ΜΜΕ: « Στόχος της συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ, τα νόμιμα δικαιώματα της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο»
- Η Μαδρίτη επενδύει στη νέα ταινία του Γούντι Άλεν, υπό έναν όρο
- Ο Σίνερ κατακτά τον τίτλο και επανέρχεται στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης
- Ισχυρός σεισμός 6,3 βαθμών πλήττει το βόρειο Αφγανιστάν
- Αποχαιρετισμός στη μητέρα: Το συγκινητικό αντίο της Αγγελικής Νικολούλη
- Σεισμός 6,3 βαθμών σπέρνει τρόμο στο Χίντου Κους του Αφγανιστάν
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
