«Δάκρυσε» το Twitter για την έφιππη αστυνομία του Μηταράκη

«Για την έφιππη αστυνομία, σκέφτηκα ότι ίσως θα πρέπει να ζητήσω καμήλες από τους φίλους μου στη Σαουδική Αραβία με τόση ζέστη που κάνει», σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ερωτήθη σχετικά με το θέμα της έφιππης αστυνομίας που ανέδειξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης

«Νομίζω ότι δεν τη χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Ήταν κάτι που υπήρχε στον προγραμματισμό του υπουργείου ως μια σκέψη, έκρινα ότι στην παρούσα συγκυρία δεν το χρειαζόμαστε», είπε για την έφιππη αστυνομία ο κ. Μητσοτάκης στον ΣΚΑΪ βάζοντας και αρκετή δόση χιούμορ στην αρχή της απάντησής του.

propoli

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, σχολίασε «Έχω εμπιστοσύνη στους υπουργούς. Ο Νότης Μηταράκης έκανε εξαιρετική δουλειά στο υπουργείο Μετανάστευσης. Τα άλογα θα μείνουνε πάντως στους στάβλους για λίγο ακόμα. Αυτή είναι συζήτηση για να την κάνουμε τώρα το καλοκαίρι στην παραλία».

Η είδηση ότι ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης πρότεινε στο Μαξίμου τη δημιουργία Έφιππης Αστυνομίας, για τουριστικούς και τελετουργικούς λόγους στο κέντρο της Αθήνας, απασχόλησε – όπως ήταν αναμενόμενο- ιδιαίτερα τον κόσμο του Twitter.

Δείτε κάποια από τα tweets:

Δείτε επίσης: Κατέβηκαν από τα άλογα οι αστυνομικοί προτού καν ανέβουν – «Όχι» Μητσοτάκη σε Μηταράκη για την έφιππη αστυνομία

Loading