«Δε χρειάζεται την αστυνομία όποιος λέει την αλήθεια» – Το βίντεο Ατζαράκη για τη γυναικοκτονία

Με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο σχολίασε ο κωμικός Διονύσης Ατζαράκης τα όσα έγιναν στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα.

Στο βίντεο του κωμικού εμφανίζονται δύο «παλιοί» αστυνομικοί που «εκπαιδεύουν» έναν νέο συνάδελφό τους για την περίπτωση που δεχτεί καταγγελία κακοποίησης από μία γυναίκα.

propoli

Το βίντεο ξεκινάει ως εξής: «Επειδή έχουν αρχίσει να αυξάνονται τώρα τελευταία οι ανθρωποκτονίες γυναικών» λέει ο ένας αστυνομικός… «συγγνώμη, εννοείται γυναικοκτονίες» διορθώνει ο εκπαιδευόμενος για να λάβει το σχόλιο από τον δεύτερο αστυνομικό «α, είναι κι αυτά τώρα, τα woke».

Μάλιστα ακούγονται να του «εξηγούν» τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει, πώς θα πρέπει να αντιδράσει ανάλογα με το τι θα καταγγείλει η γυναίκα και τι θα πρέπει να κάνει για να τη βοηθήσει.

Στο βίντεο του εξηγούν τι «δεν μπορεί» να κάνει η ΕΛΑΣ, ποια είναι η διαφορά μεταξύ του «τοπικού Α.Τ.» και της «γενικής Αστυνομίας» αλλά και της «ουτοπικής Αστυνομίας» όπως επίσης και ότι οι οικογένειες τσακώνονται, αυτά συμβαίνουν, όποιος λέει αλήθεια, δεν χρειάζεται την αστυνομία γιατί «έχει τον Θεό βοήθεια» και φυσικά, «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Το βίντεο καταλήγει με το ότι μια γυναίκα που έχει να καταγγείλει κακοποίηση είναι ασφαλής μόνο εντός του αστυνομικού τμήματος «και γύρω από αυτό» – ή και όχι, όπως αποδείχθηκε με τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα και τον τρόπο που δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Loading