Διδασκάλου για γνωστό σκηνοθέτη | «Τα πράγματα πρέπει να λέγονται μόνο εκεί που πρέπει και πουθενά αλλού»»

Σε φιλανθρωπική εκδήλωση βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (8/4) η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου όπου έκανε κάποιες δηλώσεις στους δημοσιογράφους αναφορικά με την πρόσφατη κατάθεσή της στο δικαστήριο.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Διδασκάλου είπε αρχικά: ”Το να είναι το θέμα της κακοποίησης όλο και πιο επίκαιρο, είναι τουλάχιστον θρήνος”.

propoli

«Τα πράγματα πρέπει να λέγονται μόνο εκεί που πρέπει και πουθενά αλλού». «Από πού πήρατε το θάρρος;» ρώτησαν την ηθοποιό, με την Κατερίνα Διδασκάλου να απαντάει: «Πήρα το θάρρος να μιλήσω και τo είπα στα πλαίσια της δικαιοσύνης».

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Διδασκάλου κατέθεσε προ ολίγων ημερών, ότι ο σκηνοθέτης της έχει επιτεθεί σεξουαλικά στο παρελθόν.

Όπως περιέγραψε η κυρία Διδασκάλου, η οποία γνώρισε τον κατηγορούμενο στη σειρά «Έρωτας», αυτός «μπήκε στο καμαρίνι και μου είπε πως τον “κα**** πολύ”. Η θέση του είναι στο κοντρόλ. Αυτός αυνανίστηκε, εγώ είχα πάθει σοκ, δεν το περίμενα. Αργούσα και χτυπούσε απ’ έξω η μακιγιέζ. Ήρθε προς τα πάνω μου, εγώ του έλεγα «τι κάνεις; Χτυπάει και κόσμος απ’ έξω». Μαζεύτηκα όσο μπορούσα. Προσπάθησε να διεισδύσει. Τελείωσε πάνω μου. Εγώ το είπα στο ΣΕΗ ότι είναι κατάχρηση εξουσίας και ότι είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο χώρο μας.

Πρόεδρος: Γιατί δεν καταγγείλατε;

Μάρτυρας: Είχα τρία μικρά παιδιά. Δυο στην εφηβεία, ένα μικρό παιδί στο δημοτικό. Επίσης στην αρχή νιώθεις ένοχος ο ίδιος. Λες πώς βρήκε το θράσος και μπήκε στο καμαρίνι. Τότε δεν το είπα, το ανέφερα αργότερα στο ΣΕΗ, έκανα καταγγελία περίπου μια τριετία μετά.

Loading