Την παρέμβαση της εισαγγελίας είχε ζητήσει ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών τονίζοντας ωστόσο ότι είχε πρώτα προβεί σε επικοινωνία με τους γονείς.
«Εμείς προσεγγίσαμε το θέμα παιδαγωγικά, με τον συντονιστή παιδαγωγικής ευθύνης, με τις δομές. Προσπαθούσαμε να πείσουμε την οικογένεια ότι πρέπει να προσέλθουν τα παιδιά», δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο Στέλιος Ρίζος.
«Επικοινωνήσαμε με την οικογένεια. Και με την μητέρα και με τον πατέρα πριν 20 ημέρες και παραπάνω και τους είπαμε ότι η έσχατη λύση θα είναι να απευθυνθούμε σε εισαγγελείς», τόνισε, ακόμη, ο κ.Ρίζος.
«Το ένα παιδί, που είχαμε εμείς στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, είχε προμηθευτεί από το σχολείο με την συνεργασία του Δήμου, και τάμπλετ και του έγινε σύνδεση με το ίντερνετ. Έμπαινε, δεν ξέρουμε πόσο παρακολουθούσε, αλλά έμπαινε στα μαθήματα. Τουλάχιστον αυτό έχουμε από το σχολείο».
Δείτε επίσης: Κόρινθος: Απέδρασε κακοποιός από τις φυλακές
- Αναστάτωση στον Πειραιά: Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος για διαρροή φυσικού αερίου και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
- ΕΡΤ: Εντυπωσιακή κάλυψη και τηλεθέαση στο Μουντιάλ 2026
- Εκπτώσεις και προνόμια στο Ντουμπάι για κατοίκους που προσκαλούν τουρίστες
- Σοκαριστική δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου: Βαριές κακώσεις στο κεφάλι και θώρακα
- Πρόληψη πνιγμών: Δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην παραλία Αγίας Τριάδας
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
