Σήμερα κατέθεσε μόνο ο πατέρας του Μπακάρι Χέντερσον, Φίλμπερτ, ενώ η δίκη θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων
Διεκόπη για τις 11 Μαρτίου η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Πάτρας για την υπόθεση του θανάτου, του Αμερικανού υπηκόου Μπακάρι Χέντερσον, τον Ιούλιο του 2017, στον Λαγανά της Ζακύνθου.
Πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας συνήγοροι υπεράσπισης ζήτησαν από την έδρα του δικαστηρίου να απορριφθεί η έφεση του αντεισαγγελέα Εφετών κατά της πρωτόδικης απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών. Τελικά το δικαστήριο απέρριψε την έφεση μόνο για τον έναν εκ των επτά κατηγορουμένων και η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε κανονικά.
Σήμερα κατέθεσε μόνο ο πατέρας του Μπακάρι Χέντερσον, Φίλμπερτ, ενώ η δίκη θα συνεχιστεί με τις καταθέσεις των υπολοίπων μαρτύρων.
Δείτε επίσης: Κυρ. Μητσοτάκης από το Βουκουρέστι: «Βασική μέριμνα είναι η προστασία της Ελληνικής Ομογένειας στην Ουκρανία»
- Καμία κατηγορία για παράνομο πλουτισμό βουλευτών της ΝΔ, δηλώνει ο Κ. Κυρανάκης
- Απαγόρευση εισαγωγών από ισραηλινούς οικισμούς στην Ολλανδία από 22 Σεπτεμβρίου
- ΔΕΗ: Στρατηγικό πλάνο €24 δισ. έως το 2030 για ενεργειακή ανάπτυξη και τεχνολογικές υποδομές
- Καύσωνας: Οικονομικές πιέσεις και κίνδυνος πληθωρισμού τροφίμων στην ΕΕ
- Αβεβαιότητα και πληθωρισμός: Η νέα κρίση τιμών πλήττει τα νοικοκυριά
![]()
