Δείτε για ποιο λόγο διακόπηκε η διαδικασία
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα η εκδίκαση της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη με τον ηθοποιό να κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού. Η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, υπέβαλλε δήλωση αποχής του ηθοποιού λόγω του ότι στο παρελθόν είχε γίνει ένα περιστατικό με τη μια εκ των συνηγόρων του Κική Μπακιρτζίδου.
Βέβαια η δικηγόρος ανέφερε ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να μη βρίσκεται εκεί η εισαγγελέας. Το δικαστήριο διέκοψε τη δίκη έτσι ώστε να λάβει απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα.
Ο κ. Δημητρακόπουλος είπε:
«Ο κ. Φιλιππίδης για λόγους υγείας δεν παραβρίσκεται ενώπιον σας. Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχει χάσει 25 κιλά. Θα δείτε έναν Φιλιππίδη που δεν θα πιστεύετε, δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του. Είναι δικαστήριο εδώ, όχι θεατρική παράσταση».
Ο κ. Φιλιππίδης καλείται να αντιμετωπίσει τόσο τα θύματά του όσο και άλλες συναδέλφους οι οποίες θα είναι ως μάρτυρες στη δίκη. Οι ηθοποιοί που θα καταθέσουν ως μάρτυρες είναι οι Κάτια Δανδουλάκη, Χρύσα Παππά, Λένα Δροσάκη και Εβελίνα Παπούλια.
Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου Μιχάλης Δημητρακόπουλος επιβεβαίωσε το γεγονός ότι θα καταθέσουν εναντίον του λέγοντας:
«Είναι αληθές, με την έννοια ότι μας κοινοποιήθηκε εξώδικο από τις γυναίκες που τον κατηγορούν, οι οποίες προτείνουν τις συγκεκριμένες γυναίκες ως μάρτυρες στο δικαστήριο. Θα είναι “παρών” ο κ. Φιλιππίδης και θα απαντήσει».
Δείτε επίσης: Το TikTok γίνεται επίσημος συνεργάτης του Φεστιβάλ των Καννών
- Επιλέγουμε την Ευρώπη για την Επιστήμη: Πακέτο 500 εκατομμυρίων ευρώ από την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν – Μακρόν: «Η Ευρώπη πρέπει να γίνει καταφύγιο απέναντι στις απειλές»
- Τσουκαλάς: Αν το ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήσει σημαντική πρόοδο στις εκλογές, ακόμη κι αν δεν είναι πρώτο, δεν θα συνιστά αποτυχία
- Δ. Ωραιοκάστρου – Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων: Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
- Ισπανία: Κλοπή καλωδίων στο σιδηροδρομικό δίκτυο θεωρείται δολιοφθορά
- Εποχή μετάβασης: η σημασία του μακρινού εικοστού αιώνα του Τζοβάνι Αρίγκι