«Βούλησή μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω στο Δικηγορικό Σώμα» ανέφερε ο κ. Καρέτσος
Υποψήφιος για το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών θα είναι ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Καρέτσος όπως ανακοίνωσε ο ίδιος.
Αναλυτικά ανέφερε:
«Βούλησή μου είναι να συνεχίσω να προσφέρω στο Δικηγορικό Σώμα έχοντας ως κύρια προτάγματα για την επόμενη μέρα τη βελτίωση της καθημερινότητας του Δικηγόρου, τη ρύθμιση των αμοιβών των συνεργατών Δικηγόρων, την αναβάθμιση του κύρους του Δικηγορικού Λειτουργήματος και την ενίσχυση του επιστημονικού προσανατολισμού του Δ.Σ.Α.
Εξάλλου, η 4ετής ενασχόλησή μου με την Ε.Α.Ν.Δ.Α. (ανεξάρτητα από το ποια θέση κατείχα κάθε περίοδο) με τους θεσμούς τους οποίους εισάγαμε (δωρεάν επιστημονικά σεμινάρια) και τις πρωτοβουλίες τις οποίες αναλάβαμε (αίτηση ακύρωσης των Υ.Α. που απάλλαξαν τις δικηγορικές εταιρείες από την υποχρέωσή τους να καταβάλουν μέρος των εισφορών των συνεργατών τους που αμείβονται με Δ.Π.Υ.) συνιστούν (κατά την γνώμη μου) εχέγγυο αξιοπιστίας λόγων και έργων.
Τέλος, παραμένοντας πιστός στις αρχές και τις αξίες μου, συμπορεύομαι με τον Μιχάλη Καλαντζόπουλο, γιατί πιστεύω ότι είναι η μοναδική επιλογή για τη νέα πορεία που έχει ανάγκη ο Δ.Σ.Α».
Δείτε επίσης: Μ. Ντράγκι: Η ΕΕ πρέπει να παρουσιάσει σαφή σχέδια για την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών στην Μεσόγειο
- Σκληρή απάντηση του ΚΚΕ για τη ΔΕΘ: Ο ορίζοντας 2030 του Μητσοτάκη φέρνει μόνο ανασφάλεια
- ΚΚΕ για ΔΕΘ: Ο «Ορίζοντας για την Ελλάδα του 2030» του κ. Μητσοτάκη αφήνει για τον λαό ανασφάλεια και αβεβαιότητα
- Γιορτή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
- Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα: τι φέρνει η Κυριακή 06.09.2026
- Οξύτατη επίθεση της ΕΛΑΣ στον Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
