Δικηγόρος 37χρονου ιερέα: Έγινε μόδα πλέον να καταγγέλλουμε βιασμούς

Δείτε τι δήλωσαν ο δικηγόρος και η σύζυγος του 37χρονου ιερεά που κατηγορείται πως βίαζε ανήλικη ακόμα και σε εκκλησία στα Κάτω Πατήσια


Ο δικηγόρος του ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του ΜEGA: «Για να υφίσταται βιασμός νομικά θα πρέπει να υπάρχουν δύο στοιχεία: την ιατροδικαστική εξέταση και εκτός από τη σωματική απειλή για την ακεραιότητά της θα πρέπει να έχει την απειλή της ζωής της να εξαναγαστεί να έρθει σε συνουσία με τον ιερέα. Δεν υπάρχει κανένα ντοκουμέντο, κανένα φωτογραφικό υλικό που να στοιχειοθετεί μία επαφή με τον ιερέα», είπε τονίζοντας πως δεν υπάρχουν ντοκουμέντα και αποδεικτικά μέσα για να αποδειχτεί το έγκλημα του βιασμού.», είπε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε έκανε λόγο περί μόδας καταγγελιών :

propoli

«Έχουμε το εξής παράδοξο: Έχουμε μία καταγγελία και κανένα αποδεικτικό μέσο, κανένα μήνυμα. Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι της είχε στείλει σε φωτογραφία τα γεννητικά όργανα του. Γιατί δεν κράτησε αυτά τα στοιχεία να τα παραθέσει στον ανακριτή για να αποδείξει ότι ο ιερέας είναι ένα τέρας; Ο ιερέας αρνείται τις κατηγορίες, γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις. Μήπως εάν δεν υπάρχουν οι αποδέιξεις να μην κατηγορούε και να μην καταδικάζουμε έναν άνθρωπο; Έγινε μόδα πλέον να καταγγέλουμε βιασμούς! Όταν τα κορίτσια υφίστανται ψυχολογική πίεση θα πρέπει να τα καταγγέλουν αμέσως, όχι να περιμένουν τρία ή τέσσερα ή πέντε χρόνια».

Aπό τη μεριά της η σύζυγος του ιερέα υπερασπίζεται την αθωότητα του:

«Είναι αθώος και θα το λέω μέχρι τέλος. Το διάστημα που λέει το κορίτσι, από τον Δεκέμβριο του 2019 μέχρι τον Μάιο του 2020, τα κατηχητικά ήταν κλειστά», είπε.

Δείτε επίσης: Βιασμός 24χρονης: Οι αρχές συνέλαβαν βασικό κατηγορούμενο για το κύκλωμα μαστροπείας

Aliri

Loading