Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Να ερωτηθεί η πλευρά Δασκαλάκη τι εννοούσε με το μήνυμα περί απώλειας» (vid)

Ο Όθων Παπαδόπουλος παρουσίασε την πλευρά της 33χρονης λέγοντας το τι ισχυρίζεται η ίδια για το συγκεκριμένο μήνυμα

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου κ. Όθων Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και σχολίασε το μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη προς την 33χρονη ο οποίος αναρωτιόταν αν κάθε φορά που θα χωρίζουν θα έχουν και μια απώλεια.

propoli

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι «σύμφωνα με την εντολέα μου αυτό έχει ειπωθεί στο πλαίσιο των υποψιών που είχε ο Δασκαλάκης ότι υπήρχε κίνδυνος να κάνει κακό στον εαυτό της».

«Τα μηνύματα περιγράφουν περισσότερο σκέψεις και συναισθήματα παρά γεγονότα που μπορούν να αξιοποιηθούν δικαστικά. Μετά και την περίοδο της καραντίνας που επιδείνωσε τις ενδοοικογενειακές σχέσεις, είναι μέσα στα πλαίσια νομίζω αυτοί οι διάλογοι», συνέχισε.

«Ο Μάνος διατύπωνε την ανησυχία ότι η Ρούλα μπορεί να έκανε κακό στον εαυτό της»

«Το τι έχουν στο μυαλό τους δύο άνθρωποι που μιλούν όταν γράφουν όσα γράφουν, αυτά είναι ερμηνείες που θα δώσουν οι ίδιοι. Τα έχω συζητήσει αυτά τα στοιχεία με την πελάτισσά μου. Διατύπωνε την ανησυχία ο Μάνος ότι μπορεί να έκανε κακό στον εαυτό της. Αυτό, σύμφωνα με την εντολέα μου, εξέφραζε ο Μάνος Δασκαλάκης με το μήνυμα περί απώλειας», τόνισε.

«Να ερωτηθεί η πλευρά Δασκαλάκη τι εννοούσε με το μήνυμα περί απώλειας»

«Θα ήταν ενδιαφέρον να ερωτηθεί η πλευρά Δασκαλάκη τι εννοούσε όταν έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα», πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Δε μου επιτρέπεται να έχω αμφιβολίες για τη Ρούλα Πισπιρίγκου»

«Δε μου επιτρέπεται εκ του επαγγέλματός μου να έχω αμφιβολίες. Η Ρούλα Πισπιρίγκου μπορεί να συμπεριφέρθηκε με εμμονή απέναντι στο σύζυγο. Μπορεί να υπήρχαν ανορθόδοξες καταστάσεις μέσα στο σπίτι. Από αυτό, μέχρι να φτάσουμε στο ότι μια μάνα τέλεσε αυτή την πράξη σε βάρος του παιδιού της, υπάρχει απόσταση», είπε ακόμα ο κ. Παπαδόπουλος.

«Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα πορίσματα για τα άλλα δύο παιδιά»

«Τα πορίσματα αυτά που περιμένουμε για τα δύο άλλα παιδιά είναι ένα επιστημονικό έργο που συντάσσεται υπό ασφυκτική πίεση της κοινής γνώμης. Περιμένουμε να τα δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον», σημείωσε κλείνοντας ο κ. Παπαδόπουλος.

Δείτε επίσης: Πάτρα: Εκνευρισμένη η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη μέσα από τη φυλακή (vid)

Loading