Ο Άγγελος Γιαννακόπουλος θα ρευστοποιήσει την κινητή και ακίνητη περιουσία του μόλις υπάρξει οριστικός διορθωτικός προσδιορισμός, ώστε να εξοφλήσει ολοσχερώς το χρέος του προς το Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ, σύμφωνα με δήλωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου, δικηγόρου του ιδιοκτήτη της αλυσίδας αρτοποιείων «Χωριάτικο».
Στη δήλωση του πληρεξουσίου δικηγόρου του κατηγορούμενου αναφέρεται ότι ο Άγγελος Γιαννακόπουλος αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής.
Όπως σημειώνεται, μόλις υπάρξει οριστικός διορθωτικός προσδιορισμός φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ, θα προχωρήσει στη ρευστοποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του και θα αποπληρώσει πλήρως την οφειλή του προς το Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ.
![]()
