Τι είπε για τη νέα μετάλλαξη ο Αθανάσιος Δημόπουλος
Ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Καθηγητής Αιματολογίας – Ογκολογίας κ. Αθανάσιος Δημόπουλος μίλησε στον Real FM 97,8 και αναφέρθηκε στην τρίτη δόση.
«Περιμένουμε την επικαιροποίηση των οδηγιών από την επιτροπή των εμβολιασμών. Το σημαντικό είναι να μην καθυστερήσουμε στο εξάμηνο. Βλέπουμε δυστυχώς άτομα που έχουν περάσει 7-8 μήνες και δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση και νοσούν και νοσηλεύονται» ανέφερε.
Στη συνέχεια δήλωσε ότι «όπως επικράτησε το στέλεχος Δέλτα σε σχέση με το στέλεχος Άλφα, έτσι υπάρχει πιθανότητα -θα το δούμε- να επικρατήσει το Όμικρον».
«Το Όμικρον πιστεύω ότι δεν θα αποδειχθεί ότι δημιουργεί πιο βαριά νόσηση από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα» τόνισε.
Δείτε επίσης: Δανία: Ασθενής με την Όμικρον είχε βρεθεί σε συναυλία με 1.600 άτομα
- Το «αντίο» του Απόλλωνα σε Σολανάκη και Αλαμάνο που θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό
- Επανεκκίνηση του έργου 1.000 καμερών για οδική ασφάλεια στην Ελλάδα
- Συναγερμός στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό: Έτοιμο το πλήρωμα για εκκένωση λόγω διαρροής
- Νέοι περιορισμοί στις βίζες Ρώσων πολιτών από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μετά την επιστολή 11 χωρών της ζώνης Σένγκεν
- Εντυπωσιακή αποστολή με 23 αθλητές για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού
![]()

