Τι είπε για τη νέα μετάλλαξη ο Αθανάσιος Δημόπουλος
Ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής της Θεραπευτικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Καθηγητής Αιματολογίας – Ογκολογίας κ. Αθανάσιος Δημόπουλος μίλησε στον Real FM 97,8 και αναφέρθηκε στην τρίτη δόση.
«Περιμένουμε την επικαιροποίηση των οδηγιών από την επιτροπή των εμβολιασμών. Το σημαντικό είναι να μην καθυστερήσουμε στο εξάμηνο. Βλέπουμε δυστυχώς άτομα που έχουν περάσει 7-8 μήνες και δεν έχουν κάνει την τρίτη δόση και νοσούν και νοσηλεύονται» ανέφερε.
Στη συνέχεια δήλωσε ότι «όπως επικράτησε το στέλεχος Δέλτα σε σχέση με το στέλεχος Άλφα, έτσι υπάρχει πιθανότητα -θα το δούμε- να επικρατήσει το Όμικρον».
«Το Όμικρον πιστεύω ότι δεν θα αποδειχθεί ότι δημιουργεί πιο βαριά νόσηση από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα» τόνισε.
Δείτε επίσης: Δανία: Ασθενής με την Όμικρον είχε βρεθεί σε συναυλία με 1.600 άτομα
- Σοκ στο Ιράν: Οι ΗΠΑ πλήττουν το νησί Λαράκ και η Τεχεράνη διαψεύδει πυρηνικές δραστηριότητες
- Συνελήφθησαν δύο νεαροί με κάνναβη στα κεραμίδια δημοτικού σχολείου στον Εύοσμο
- Φιλ Φόντεν: Νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι έως το 2030
- Βουλή: Απόφαση για άρση ασυλίας του Μάριου Σαλμά – Σοβαρές καταγγελίες κατά του υπουργού Υγείας
- Η Κεντρική Μακεδονία στην κορυφή της ανάπτυξης σύμφωνα με την Alpha Bank
![]()
