Oι κακοποιοί έφθασαν στον σπίτι-στόχο στον Διόνυσο, κατάφεραν να εισέλθουν σε αυτό, κατά την αποχώρησή τους όμως έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που έκαναν εκείνη την ώρα περιπολία.
Μία καταδίωξη που είχε ως αποτέλεσμα διαρρήκτες να εμβολίσουν τη μηχανή αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και να εξαφανιστούν καταγράφηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Διονύσου.
Ειδικότερα, λίγο με τις 4 τα ξημερώματα, οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στον Διόνυσο κάλεσαν την Άμεση Δράση για διαρρήκτες. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔI.AΣ..
Στη θέα των αστυνομικών, οι κακοποιοί, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο που εξετάζεται αν είναι κλεμμένο, ανέπτυξαν ταχύτητα προκειμένου να το σκάσουν.
Μάλιστα ο οδηγός του ΙΧ εμβόλισε μία μηχανή αστυνομικών, χωρίς ωστόσο να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες ήταν τρεις, ενώ η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι την οδό Δημοκρατίας στην Κηφισιά.
Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Δείτε επίσης: Η εποχική γρίπη Η1Ν1 είναι πιθανός «απόγονος» της «ισπανικής» πανδημικής γρίπης του 1918
- Οζγκιούρ Φερχάτ στην POLITIC: «Μόνη διέξοδος η ανασυγκρότηση του προοδευτικού μετώπου»
- Γάζα: Διακοπή των τηλεπικοινωνιών καθώς τα ισραηλινά άρματα προχωρούν στον θύλακα
- Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη σε οδηγό νταλίκας για θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 29χρονο δικυκλιστή
- Γαλλία: Η Μπριζίτ Μακρόν προγραμματίζει νομικές αποδείξεις για να αποδείξει την ταυτότητά της
- Γ. Φλωρίδης προς Κ. Βελόπουλο: Απαγορεύεται η πρόσβαση σε υλικό δικογραφίας – Στην πράξη προστατεύουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα