Δίωξη κατά του προέδρου του Ατρομήτου – Στο αυτόφωρο τη Δευτέρα

Δίωξη κατά του προέδρου του Ατρομήτου – Στο αυτόφωρο τη Δευτέρα

Δίωξη στον πρόεδρο του Ατρομήτου για παράνομη οπλοκατοχή και παραβίαση αθλητικού νόμου. Η πρόσφατη δίωξη κατά του προέδρου του Ατρομήτου, Βασίλη Μπέτση, για παράνομη κατοχή κροτίδων και φωτοβολίδων, καθώς και παραβίαση του αθλητικού νόμου έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις στην αθλητική κοινότητα. Ο πρόεδρος, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Μονομελούς Αυτοφώρου Πλημμελειοδικείου Αθηνών τη Δευτέρα.

Η σύλληψη του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος προήλθε από καταγγελίες που αναφέρουν ότι σε χώρο δημοτικού σταδίου στην Αττική πραγματοποιούνται παράνομες ενέργειες από οπαδούς συγκεκριμένης ομάδας. Η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας προχώρησε στη σύλληψη μετά από προκαταρκτική εξέταση που παραγγέλθηκε από τον αρμόδιο Εισαγγελέα. Στη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος επικίνδυνων αντικειμένων, όπως 17 φωτοβολίδες και σωλήνας εκτόξευσης.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος έχει εκδώσει ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει τη σύλληψη του Βασίλη Μπέτση άδικη, υποστηρίζοντας ότι τα ευρήματα ανευρέθηκαν σε χώρο εκτός του σταδίου. Ο σύλλογος εκφράζει την πλήρη στήριξή του στον πρόεδρό του και δηλώνει ότι αναμένει τη δικαίωσή του, η οποία εκτιμάται ότι θα προκύψει σύντομα, μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες των αρχών.

Καθώς οι εξελίξεις συνεχίζονται, το αθλητικό περιβάλλον παρακολουθεί με αγωνία τη δικαστική διαδικασία που αναμένεται να διαλευκάνει την κατάσταση.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play