Το δρόμο για την φυλακή παίρνει ο ηλικιωμένος από την Τήνο που ομολόγησε την δολοφονία 52χρονου αγιογράφου
Το βράδυ της Τρίτης, ο 90χρονος άνδρας κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας.
Ο 90χρονος ομολόγησε την δολοφονία του 52χρονου διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας της Τήνου, υποστηρίζοντας ότι δεχόταν συνεχώς προκλήσεις από το θύμα.
«Θυμάμαι να παίρνω το κυνηγετικό μου όπλο μόνο και μόνο για εκφοβισμό και να τον κάνω να σταματήσει να με βρίζει. Δεν μπορώ να θυμηθώ πώς πάτησα την σκανδάλη», δήλωσε στην ανακρίτρια ο 90χρονος.
Επιπλέον, επικαλέστηκε το προχωρημένο της ηλικίας του, τονίζοντας ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων και γεροντική άνοια, ζητώντας παράλληλα την ψυχιατρική του εξέταση.
Δείτε επίσης: Ζακ Κωστόπουλος: Την ενοχή των κατηγορουμένων ζήτησε ο εισαγγελέας
- Στα άδεια καθίσματα συνεχίζεται την Τρίτη ο αγώνας Ουτρέχτη-Γκόου Αχέντ Ιγκλς
- Πρωταγωνιστεί η Ελλάδα στη συζήτηση για την προστασία των ανηλίκων στο διαδίκτυο
- Σιδηροδρομικοί σταθμοί αλλάζουν σελίδα: Κυρανάκης για επενδύσεις, νέα τρένα από το 2027 και τον σταθμό Θεσσαλονίκης
- Μόσχα: ανοιχτό το ενδεχόμενο τριμερούς συνάντησης Πούτιν, Τραμπ και Σι
- «Η βιομηχανία στηρίζει το ΑΕΠ» λέει ο Απόστολος Τζιτζικώστας στα εγκαίνια του περιπτέρου του ΣΒΕ στη ΔΕΘ
![]()
