Δολοφονία Άλκη: Απολογείται σήμερα ο 20χρονος που παραδόθηκε στις αλβανικές αρχές – Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον 12ο

Ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών θα βρεθεί σήμερα ο ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία μετά τη δολοφονία του Άλκη.

Ο 20χρονος κατηγορούμενος για συμμετοχή στη δολοφονική επίθεση θα περάσει το κατώφλι της 7ης Τακτικής Ανακρίτριας στις 13:00 προκειμένου να απολογηθεί και να δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν.

propoli

Όπως είχε δηλώσει ο δικηγόρος του, Πάρης Σπυράτος, ο 20χρονος ισχυρίζεται πως είχε περιφερειακό ρόλο στην επίθεση, δεν κρατούσε κάποιο όπλο ούτε κατάφερε κάποιο χτύπημα στον Άλκη ή στους φίλους του.

Μέχρι στιγμής, 10 κατηγορούμενοι για τη δολοφονική επίθεση έχουν προφυλακιστεί.

Ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος παραδόθηκε την περασμένη Πέμπτη αφού πρώτα είχε διαφύγει στη χώρα του, είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί, κάτι που αναμένεται να συμβεί σήμερα.

Ο δικηγόρος του 20χρονου, Παρασκευάς Σπυράτος, την Παρασκευή είχε δηλώσει ότι από την εικόνα που έχει που διαπιστώσει έως τώρα, ο εντολέας του «δεν φαίνεται προς το παρόν να έχει καταφέρει χτυπήματα», ενώ πρόσθεσε ότι ο νεαρός «έχει θέση άρνησης στο ότι κρατούσε όπλο».

Θέμα ωρών να φτάσουν στον 12ο της δολοφονίας οι αρχές

Την ίδια ώρα, ο κλοιός γύρω από τον 12ο καταζητούμενο για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, το μοιραίο βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, τον επονομαζόμενο «Ντίνο» έχει στενέψει επικίνδυνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα ωρών για τις αρχές στο να φτάσουν στα ίχνη του και να συλληφθεί.

Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου ΙΧ μάρκας Polo που τον αποκαλούν «Ντίνο» και ο οποίος δεν έχει συλληφθεί ακόμη. Το μικρό του όνομα το έχει δώσει στην απολογία του, ο 21χρονος πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο οποίος κρατούσε το δρεπάνι και απολογήθηκε την Πέμπτη.

Δείτε επίσης: Πάτρα: Συνεχίζεται το θρίλερ – Εξωτερική παρέμβαση «φανερώνει» ο απινιδωτής της Τζωρτζίνας

Loading