(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Δολοφονία Άλκη – Δικηγόρος 20χρονου: «Υπάρχουν στοιχεία στις καταθέσεις που «δίνουν» τον δολοφόνο»

Στην τηλεόραση του Alpha και στον Νίκο Μάνεση φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος του 20χρονου που εμπλέκεται στην δολοφονία του 18χρονου Άλκη.

Ο δικηγόρος του 20χρονου, Σπυράτος Παρασκευάς, ανέφερε ότι στις καταθέσεις των κατηγορούμενων υπάρχουν στοιχεία που δίνουν τον κατηγορούμενο.

propoli

Συγκεκριμένα ανέφερε τονίζοντας ότι: «Υπάρχουν στοιχεία από τις καταθέσεις των κατηγορούμενων που αναδεικνύουν τον δολοφόνο του 18χορνου Άλκη.»

Μάλιστα υποστράτηγος Εν Αποστρατεία, Πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Βασίλης Μωυσίδης μιλώντας μετά τον δικηγόρο, ανέφερε ότι αυτές οι ομάδες είναι φασιστικές.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι από τον τρόπο που δρουν φαίνεται ότι είναι φασιστικές ομάδες που έχουν σκοπό ΜΟΝΟ να κάνουν κακό.

Μάλιστα έστρεψε τα βέλη του και προς την πολιτεία, τονίζοντας ότι δεν ήθελε και δεν θέλει να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Επίσης ανέφερε ότι «οι ΠΑΕ ασκούσαν πίεση στους αστυνομικούς προκειμένου να μην συλλάβουν τους χούλιγκαν και να τους αφήσουν ελεύθερους»

Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη: Παραδέχθηκε ότι κρατούσε το καραμπίτ ο «Αθηναίος» – Αρνείται ότι μαχαίρωσε τον 18χρονο Άλκη

Loading