(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Δολοφονία Άλκη: Η έκθεση του Ανθρωποκτονιών για τον ρόλο και των 11 κατηγορούμενων

Τον ρόλο και των 11 κατηγορούμενων στην άνανδρη δολοφονία του 18χρονου Άλκη Καμπανού αποκαλύπτει η έκθεση του ανθρωποκτονιών.

Συγκεκριμένα οι 11 κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Άλκη είναι:

propoli

A) Gega Alessandro

B) Τζούροβιτς Οδυσσέας

Γ) Demirazi Roxhers

Δ) Χατζηκωνσταντίνου Δημήτριος

Ε) Σαρακατσάνος Στέργιος

ΣΤ) Βαρβέρης – Βασιλειάδης Ιωάννης

Ζ) Καλαϊτζίδης Νικόλαος

Η) Βελαλόπουλος Αλέξανδρος -Ηλίας

Θ) Κουμαρόπουλος Ιωάννης

I) Kambo Geraldi

IA) Άγνωστος άνδρας αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες μετέβησαν στον τόπο του εγκλήματος επιβιβαζόμενοι σε τρία επιβατηγά αυτοκίνητα, ένα Citroén C3 λευκού χρώματος συνιδιοκτησίας του Carciu, ένα Renault Clio μαύρου χρώματος ιδιοκτησίας Χατζηκωνσταντίνου και ένα αυτοκίνητο Volkswagen Polo ποντικί χρώματος. Στo Citroen, οδηγός ήταν ο Carciu, συνοδηγός ο Geka, πίσω από τη θέση του οδηγού ο Τζούροβιτς και πίσω απο τη θέση του συνοδηγού ο Demirazi.

Στο δεύτερο όχημα που ακολουθούσε, μάρκας Renault, οδηγός ήταν ο Χατζηκωνσταντίνου Δημήτριος, συνοδηγός ο Σαρακατσάνος Στέργιος, πίσω από τη θέση του οδηγού καθόταν ο Βαρβέρης – Βασιλειάδης Ιωάννης και στην πίσω θέση του συνοδηγού ο Καλαϊτζίδης Νικόλαος. Στο τρίτο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen οδηγός ήταν άγνωστος άνδρας, πιθανόν κάτοικος Ωραιοκάστρου, συνοδηγός ο Βελαλόπουλος Αλέξανδρος – Ηλίας, πίσω από τη θέση του οδηγού καθόταν ο Κουμαρόπουλος Ιωάννης και πίσω από τη θέση του συνοδηγού ο Καmbo Geraldi. Τα δύο πρώτα αυτοκίνητα, με την άφιξή τους στο σημείο, στάθμευσαν εν μέσω της οδού Πλαστήρα, στη συμβολή με την οδό Γαζή, το δε τρίτο κινήθηκε αριστερά στην οδό Γαζή.

Περαιτέρω ο Γκέκα Αλέξανδρος, μόλις μετά την έναρξη της επίθεσης, δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι με κράνος από την πλευρά των αμυνόμενων και αυτοτραυματίστηκε στο χέρι πιθανώς από μαχαίρι που έφερε. Ο ίδιος πριν την επίθεση βρισκόταν στον αγώνα βόλεΐ στο γήπεδο «Παλατάκι» μαζί με τον Carciu.

O Demirazi κατάγεται από την Κορυτσά και κρατούσε μαχαίρι κατά την επίθεση. Ο Καλαϊτζίδης Νικόλαος, είναι φίλος με τον Βαρβέρη – Βασιλειάδη και είναι μέλος του συνδέσμου οπαδών ΠΑΟΚ Μακεδόνες. Οι τέσσερις επιβαίνοντες στο Renault Clio -Χατζηκωνσταντίνου Σαρακατσάνος, Βαρβέρης, Καλαϊτζίδης- κρατούσαν σιδερένιο σωλήνα κατά την επίθεση. Ο Βελαλόπουλος Αλέξανδρος – Ηλίας κρατούσε κατά την επίθεση ξύλινο στειλιάρι, ο Κουμαρόπουλος Ιωάννης κρατούσε δρεπάνι, με το οποίο τραυμάτισε το θύμα και τους παθόντες. Ο υπήκοος Αλβανίας Kambo κρατούσε μαχαίρι με το οποίο κατάφερε τραύματα. Στο τρίτο αυτοκίνητο Volkswagen polo, ενδέχεται να υπήρχε και πέμπτο άτομο, το οποίο να συμμετείχε στην επίθεση.

Από την ανάλυση των επικοινωνιών του κατασχεθέντος κινητού τηλεφώνου μάρκας iPhone που κατείχε ο Carciu, την παρατήρηση των κατασχεθέντων βίντεοληπτικών υλικών και την λοιπή αστυνομική έρευνα, προέκυψαν τα παρακάτω για τους εμπλεκόμενους:

Για τον Geka προέκυψε ότι ο Carciu τον έχει καταχωρημένο στον κατάλογο του κινητού τηλεφώνου ως «Geks”. Στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης facebook messenger ο Carciu, απέστειλε μήνυμα από το προφίλ του στον Geka στις 17:53 στον οποιο γράφει «ei» «pou eisai» «pame palataki me bobo». Και ο Geka του απάντησε «ελααα μπρο» και ο Carciu του απάντησε «psinesai ti? Ela». Στις 18:59 πραγματοποιήθηκε μεταξύ τους ηχητική κλήση στην ίδια εφαρμογή διάρκειας 37 δευτερολέπτων. Ο Carciu μετέβη στον αγώνα βόλεϊ με τον Geka και ενα τρίτο άτομο μη εμπλεκόμενο στην συμπλοκή, επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο μάρκας Citroen. Μετά το πέρας του αγώνα αναχώρησαν από το γήπεδο και μετέβησαν στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Παλαιών Πατρών Γερμανού όπου τους ανέμεναν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην επίθεση.

Εσωτερικά του οχήματος μάρκας Citroen εντοπίστηκε στην χειρολαβή του συνοδηγού ίχνος καστανέρυθρης ουσίας, πιθανότατα αίμα, εκ του οποίου ελήφθη και σχετικό δείγμα. Εκτιμώντας την πληροφορία ότι ο Γκέκα επέβαινε στη θέση του συνοδηγού, τόσο κατά την άφιξη στον τόπο, όσο και κατά την διαφυγή και το γεγονός ότι τραυματίστηκε στο χέρι με την κεφαλή, εκτιμάται ότι πιθανό ίχνος να προέρχεται από τραύμα του χεριού του. Στις 5 Φεβρουαρίου 2022, ο Γκέκα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της υπηρεσίας μας στην οδό Αντιγονιδών στη Θεσσαλονίκη όπου επιτηρήθηκε και διαπιστώθηκε ότι συναντήθηκε με τον Τζούροβιτς Οδυσσέα και κινήθηκαν από κοινού με τα πόδια στο κέντρο της πόλης μέχρι ώρα εννέα που κατέστη δυνατή η επιτήρησή τους.

Για τον Τζούροβιτς Οδυσσέα προέκυψε ότι: Ο Τζούροβιτς τυγχάνει σεσημασμένος, καθόσον έχει απασχολήσει στο παρελθόν για απείθεια και διατάραξη κοινής ησυχίας. Ο Carciu τον έχει καταχωρημένο στο κατάλογο του κινητού του τηλεφώνου. Έχει μαζί του επικοινωνίες στις εφαρμογές facebook messenger, instagram και viber.

Στις 5 Φεβρουαρίου και ώρα οκτώ εντοπίστηκε από αστυνομικούς υπηρεσίας μας να κινείται με τα πόδια με τον Γκέκα στο κέντρο της πόλης. Για τον Demirazi Roxhers προέκυψε ότι: σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία κατηγορούμενος για επικίνδυνες σωματικές βλάβες τελούμενες από κοινού που τέλεσε 14 Μαρτίου 2019 επί της οδού Νικόλαου Πλαστήρα στην περιοχή Χαριλάου, σημείο όπου έλαβε χώρα και η συμπλοκή και ανθρωποκτονία του Αλκιβιάδη Καμπανού. Από κοινού με τον Carciu και άλλα δύο άτομα, οπαδοί της ομάδας του ΠΑΟΚ, όπου επιτέθηκαν απρόκλητα σε δύο οπαδούς της ομάδας του Άρη, στην στάση λεωφορείου με την ονομασία «Στροφή Πανοράματος» κατά τη διάρκεια της οποίας με αιχμηρά αντικείμενα κατάφεραν στον έναν τραύματα. Όπως προέκυψε από την έρευνα στο τερματικό της υπηρεσίας μας την 3.2.2022 και ώρα 00: 40, ο Demirazi πραγματοποίησε έξοδο από τη χώρα προς Αλβανία μέσω του μεθοριακού σταθμού Κρυσταλοπηγής, με τον πατέρα του και τη γιαγιά του.

Για τον Χατζηκωνσταντίνου Δημήτριο προέκυψε ότι: το αυτοκίνητο μάρκας Renault Clio μαύρου χρώματος ιδιοκτησίας του πατέρα του είναι το δεύτερο όχημα το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες για την μετάβαση στον τόπο του εγκλήματος και την διαφύγή.

Τυγχάνει σεσημασμένος καθόσον έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν κατηγορούμενος για παράβαση του άρθρου για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς. Εργάζεται σε τεχνική εταιρεία και από τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2022 απουσιάζει από την εργασία του επικαλούμενος ασθένεια. Είναι κάτοικος και χρήστης τηλεφωνικής σύνδεσης.

Για τον Σαρακατσάνο Στέργιο προέκυψε ότι: ειναι σεσημασμενος καθόσον έχει συλληφθεί το Νοέμβριο του 2021 κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων καθώς κατελήφθη να φέρει πάνω του ένα μεταλλικό μαχαίρι μήκους 18cm με λαμά 8cm . O Carciu,έχει μαζί του επικοινωνίες στην εφαρμογή facebook messenger είναι κάτοχος και χρήστης τηλέφωνικών συνδέσεων.

Για τον Βαρβέρη – Βασιλειάδη Ιωάννη προέκυψε ότι είναι κάτοχος τηλεφωνικής σύνδεσης. Φίλος του Κουμαρόπουλου Ιωάννη, όπως προκύπτει από την εφαρμογή facebook. Για τον Καλαϊτζίδη Νικόλαο προέκυψε ότι είναι σεσημασμένος για τα αδικήματα της «παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας», της «απρόκλητης σωματικής βλάβης» και της «παράνομης βίας» σε συνδυασμό με το άρθρο 81 για «ρατσιστικό έγκλημα», καθώς έχει συλληφθεί για παράβαση του νόμου «περί όπλων».

Για τον Βελαλόπουλο Αλέξανδρο – Ηλία προέκυψε ότι: είναι σεσημασμένος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Για τον Κουμαρόπούλο Ιωάννη προεκυψε οτι: Πριν από ένα χρόνο, δέχτηκε στην περιοχή του Φοινικα, απρόκλητη επίθεση από την ομάδα οπαδών του Άρη, κατά την οποία τραυματίστηκε σοβαρά μεταξύ άλλων στο ένα μάτι και νοσηλεύτηκε για ένα μήνα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ο Κουμαρόπουλός, διατυμπάνιζε κύκλους οπαδών του, ότι θα πάρει εκδίκηση για τη ζημιά που είχε υποστεί από οπαδούς του Άρη. Περαιτέρω διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες Demirazi, Χατζηκωνσταντίνου, Σαρακατσάνος, Κουμαρόπουλός και Kambo είχαν ελεγχθεί από αστυνομικές υπηρεσίες στην Αθήνα 23 Μαΐου 2021 στον τελικό του αγώνα ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ.

Δείτε επίσης: Κούγιας για Μελισσανίδη: «Ένας τίγρης, ο οποίος πάσχει από οσφυαλγία»

Loading