Δολοφονία στην Τήνο: «Καλά του έκανα», αμετανόητος ο 93χρονος

Ο αγιογράφος του είχε κάνει μήνυση

Αμετανόητος μετά τη σύλληψή του εμφανίζεται ο 93χρονος συνταξιούχος στην Τήνο , ο οποίος δολοφόνησε στην ψυχή του Διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του νησιού επειδή παρκάρει το ΙΧ του μπροστά από το σπίτι του.

propoli

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο θάνατος του 50χρονου αγιογράφου ήταν ακαριαίος και ο 93χρονος συνελήφθη αμέσως.

Μάλιστα, ο 93χρονος που κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Τήνου δεν έχει μετανιώσει για τη δολοφονία του 50χρονου και φωνάζει: «Καλά του έκανα».

Ο 93χρονος που δολοφόνησε τον 50χρονο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ήταν ένα άτομο που δημιουργούσε φασαρίες. Ο 50χρονος που δολοφονήθηκε, είχε μετακομίσει πρόσφατα δίπλα από τον 93χρονο ενώ φαίνεται πως είχαν συνεχώς καυγάδες για ασήμαντους λόγους.

Οι μηνύσεις
Ο 93χρονος είχε κάνει μηνύσεις στον 50χρονο στο παρελθόν γιατί είχε δηλητηριάσει το πηγάδι του, για αυτοδικία τοποθέτησης κεραίας στην ταράτσα, όπως υποστήριζε, οι μηνύσεις αρχειοθετήθηκαν.

Και ο 50χρονος έχει κάνει μήνυση για απόπειρα σωματικών βλαβών γιατί ο παππούς είχε επιχειρήσει να τον χτυπήσει με μαγκούρα. Τώρα η αντιδικία αφορούσε τον ηλιακό θερμοσίφωνα.

Η δολοφονία σημειώθηκε έξω από το σπίτι του, την ώρα που ο 50χρονος είχε παρκάρει, ενώ ανάστατοι οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους ακούγοντας τους πυροβολισμούς και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ο 50χρονος είχε παρκάρει έξω από το σπίτι του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα ο 90χρονος να βγει με όπλο και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Δείτε επίσης: Survivor (10/04): 1η ασυλία – Νικήτρια ομάδα, Ατομική ασυλία και υποψήφιοι

Loading