Δράμα: Προσποιήθηκαν πως έμειναν από βενζίνη και κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα από διερχόμενο οδηγό

Απατεώνες προσποιήθηκαν πως έμειναν από βενζίνη στην εθνική οδό και κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα από διερχόμενο οδηγό.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Κάτω Νευροκοπίου Δράμας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος τριών αλλοδαπών για απάτη, διότι όπως διαπιστώθηκε οι δράστες, το πρωί της 10ης Μαρτίου στην Εθνική Οδό Δράμας – Κάτω Νευροκοπίου, με το πρόσχημα της έλλειψης χρημάτων και βενζίνης για το όχημά τους που βρισκόταν ακινητοποιημένο στην άκρη της οδού, επικαλούμενοι επείγουσα κατάσταση, κατάφεραν να πείσουν διερχόμενο οδηγό να τους δώσει το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, προσφέροντας του ως αντάλλαγμα χρυσά κοσμήματα τα οποία όπως διαπίστωσε στη συνέχεια ο παθών ήταν ψεύτικα.

propoli

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, το ίδιο πρωί επί της εθνικής οδού επιχείρησαν να εξαπατήσουν έναν ακόμα οδηγό χωρίς να τα καταφέρουν, καθόσον αντιλήφθηκε την απάτη σε βάρος του.

Οι δράστες εντοπίστηκαν χθες το πρωί στην Εθνική Οδό Δράμας-Κάτω Νευροκοπίου από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημά τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο βραχιόλια, ένα ρολόι χειρός και χρηματικό ποσό. Επιπλέον κατασχέθηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν ως μέσω τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Δείτε επίσης: Στυλίδα: 50χρονος έχασε την ζωή του από ρεύμα

Loading