Πρόκειται για μια γυναίκα και έναν άνδρα κακοποιό
Συνελήφθησαν στις 14/11, σε περιοχές της Ροδόπης και της Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Καβάλας, δύο Έλληνες διακινητές (ένας άνδρας και μία γυναίκα), οι οποίοι μετέφεραν στο εσωτερικό της επικράτειας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, παράτυπους μετανάστες.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.
Στη δεύτερη περίπτωση, στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, συνέλαβαν την κακοποιό, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα και αυτή με την σειρα της, τέσσερις παράνομους μετανάστες.
Το αμάξι της γυναίκας διακινητή:

Να σημειώσουμε ότι η δράστιδα, η οποία στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εγνατία Οδό και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα.
Οι δράστες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.
Δείτε επίσης: Αθωώθηκε ο τέως δήμαρχος Έδεσσας που κατηγορούνταν για απιστία
- Europa League: Ο Παυλίδης κράτησε την Μπενφίκα στην κορυφή και πέντε ομάδες έμειναν στο απόλυτο
- Παρέμεινε στην κορυφή ο Παναθηναϊκός μετά τα ντέρμπι της Μονακό και του Άγιαξ
- Σήμερα 23 Οκτωβρίου γιορτάζουν Ιάκωβος, Ιακωβίνα και Ζακελίνα | Εορτολόγιο
- Σφοδρή επίθεση της ΕΛΑΣ για τα data centers και την κυβερνητική ανοχή στην άναρχη εγκατάσταση
- Διπλό της Μπαρτσελόνα στο Μιλάνο: η Αρμάνι λύγισε με 89-81 στη Euroleague
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
