Σε ανάκληση προϊόντος κεμπάπ λόγω… σαλμονέλας προχώρησε ο ΕΦΕΤ ζητώντας την άμεση παύση πωλήσεων του από όλα τα μέσα διανομής.
Συγκεκριμένα ο ΕΦΕΤ και η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, διενέργησε δειγματοληπτικό έλεγχο σε παρασκεύασμα κρέατος με τα στοιχεία: «ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΤΥΠΟΥ ΚΕΜΠΑΠ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ», αριθμού παρτίδας LOT 27921, με ημερομηνία ανάλωσης 06/10/2022 και ημερομηνία κατάψυξης 06/10/2021, που παράγεται από την εταιρεία «Ι. ΔΑΒΟΥΤΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε».
Σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Αθηνών του ΕΦΕΤ, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού Salmonella spp.

Δείτε επίσης: ΕΟΔΥ: Σε ποια σημεία θα γίνουν αύριο (11/11) δωρεάν τεστ
- Δένδιας: Η Πολεμική Αεροπορία υπερβαίνει τις στρατιωτικές αποστολές για την προστασία της ζωής
- Διαψεύδονται οι φήμες για έρευνα του FBI στον πρόεδρο της Αργεντινής, Τάπια
- Κρατικά και εργοδοτικά εγκλήματα: Η δήλωση Κουτσούμπα για Μάτι, Τέμπη και Ασπρόπυργο
- Συγκλονιστική ανάρτηση του Αλέξη Σταμάτη πριν το θάνατό του
- Αμερικανικές κυρώσεις: Πάγος στα σχέδια της Τουρκίας για τα F35
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
