Ήταν ανεμβολίαστος, ενώ από κορονοϊό είχε εκλείψει και η αδελφή του
Εκοιμήθη σήμερα στις 7.30 το πρωί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς, ηττημένος από την κρίσιμη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό.
Σύμφωνα με το nafpaktianews, ο μητροπολίτης Κοσμάς εισήχθη αρχικά στο νοσοκομείο Αγρινίου στις 1 Δεκεμβρίου, με την κατάσταση της υγείας του να είναι ήδη επιβαρυμένη.
Μετά από 25 ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, αποσωληνώθηκε και η κατάσταση του ήταν σταθερή αλλά παρέμενε κρίσιμη, ωστόσο υπήρχε μετά την εξέλιξη αυτή αισιοδοξία.
Ο 76χρονος Μητροπολίτης είχε υποβληθεί επίσης σε τραχειοστομία, ενώ το οξυγόνο του έχει βελτιωθεί. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μητροπολίτης ήταν ανεμβολίαστος και ότι από κονονοϊό απεβίωσε και η αδερφή του.
Δείτε επίσης: Καπραβέλος: Μονόδρομος η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού
- Καύσωνας: Στρατηγικές προστασίας από τη ζέστη και οι περιοχές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες
- Εκδήλωση πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση στο Κορωπί – Ενημέρωση από το 112
- Ανατιμήσεις καυσίμων: Η βενζίνη πλησιάζει τα δύο ευρώ παρά τις εκπτώσεις
- Περιστέρι: Εξιχνίαση κλοπής 11.000 ευρώ από εταιρικό όχημα με τη βοήθεια υπαλλήλου
- Η Άνα Μεντιέτα: Μια καλλιτέχνιδα που ενώνει το σώμα της με τη φύση
![]()
