Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των ηγεσιών των ομάδων της Θεσσαλονίκης με τον εισαγγελέα πριν από λίγη ώρα
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας
Σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το ειδεχθές έγκλημα που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη με τη δολοφονία του 19 χρόνου νεαρού.
«Είναι ζώα όσοι πραγματοποιούν τέτοια εγκλήματα και δεν έχουν σχέση με εμάς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαγκάτσης.
«Έχουμε ευθύνες όλοι, όχι μόνο οι ΠΑΕ των ομάδων», δήλωσε στη συνέχεια». Το φιλικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη συμφωνήθηκε ότι θα διεξαχθεί κανονικά χωρίς ωστόσο να γνωστοποιείται ημερομηνία.
Για τα ευρήματα στους συνδέσμους υποστήριξε πως είναι πραγματικά οπλοστάσια και πως η αστυνομία καλά κάνει και δεσμεύει οπλισμό, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σωματικές βλάβες και πρόκληση επεισοδίων.
Ακόμα εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για την οικογένεια του μικρού Άλκη, τον οποίο λογίζουν ως «δικό τους παιδί» όπως ανέφερε.
«Νιώθουμε ντροπή που αυτός ο άνθρωπος αυτοχαρακτηρίζεται ως οπαδός του ΠΑΟΚ και σε καμία περίπτωση δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ, μια ομάδα που πρεσβεύει κάτι πολύ διαφορετικό», δήλωσε αναφερόμενος στον δολοφόνο του Άλκη.

Δείτε επίσης: Πλεύρης: «Ο Σ. Τσιόδρας έχει πλήρη πρόσβαση σε όλα τα επιδημιολογικά δεδομένα της χώρας»
- Βρετανία: Απώλειες 400 εκατ. λιρών για τους φορολογούμενους λόγω του αποτυχημένου fund του Σούνακ
- Μακρόν: Η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους ως στρατηγική για την απομόνωση της Χαμάς
- Η Γερουσία των ΗΠΑ ενέκρινε τον διορισμό της Κίμπερλι Γκίλφόιλ ως πρεσβευτού στην Ελλάδα
- Shein: Ανοίγει το δίκτυο εφοδιασμού της για μάρκες μόδας προκειμένου να ενισχύσει την ανάπτυξή της
- Σκαθάρι που απειλεί τη σοδειά εισέβαλε στην Αυστραλία μέσω πανών