Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Αθώο και στην Ελλάδα το μοντέλο που είχε πιαστεί στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, οποία συνελήφθη το Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, έχοντας στις αποσκευές της 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Το πρώην μοντέλο που τώρα υπηρετεί στην ΕΛΑΣ είχε ομόφωνα αθωωθεί στο ανώτατο δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ από σώμα ενόρκων μετά από 16 μήνες προφυλάκισης, ενώ τώρα κρίθηκε ομόφωνα αθώα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.

propoli

Η υπόθεση της εισήχθη προς εκδίκαση και στα ελληνικά δικαστήρια, γιατί, κατά τον ελληνικό ποινικό νόμο, οι υποθέσεις κατά Ελλήνων που κατηγορήθηκαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών στην αλλοδαπή, εκδικάζονται πάντοτε και στα ελληνικά δικαστήρια. Απαλλακτική υπήρξε επίσης και η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας.

Η δήλωση του συνηγόρου υπεράσπισης της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, Σάκη Κεχαγιόγλου:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχθηκα την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την Ειρήνη. Έτσι, μετά την πανηγυρική αθώωση της στην Κίνα πριν από 4 περίπου χρόνια, η Ελληνική Δικαιοσύνη επισφράγισε την αθωότητα της. Η Ειρήνη είναι πλέον αμετάκλητα αθώα και δικαιωμένη και συνεχίζει με ηρεμία και αφοσίωση στο καθήκον τη ζωή της και την εργασία της στην Ελληνική Αστυνομία».

Δείτε επίσης: Εξαφάνιση 27χρονου Θάνου – Τι είπε ο πατέρας του: «Με φίλησε, μου είπε “μπαμπά σ’ αγαπώ” κι άρχισε να τρέχει»

Loading

Aliri